EAT Foodfeiten Gezondheid

Geef je weerstand een flinke boost met Propolis

Geef je weerstand een flinke boost met Propolis
Propolis, ook wel bekend als de natuurlijke antibioticum, is het geheim om jouw immuunsysteem een flinke boost te geven.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Honingbijen maken honing als voedsel en propolis om het bijenvolk te beschermen tegen virussen, bacteriën, parasieten en schimmels. Het bevat een complexe mix van stoffen, waaronder flavonoïden, fenolen, aminozuren en vitamines.  Hierdoor krijgt jouw weerstand een flinke boost. Het is de ultieme wapen voor de strijd tegen verkoudheid, keelontsteking en grieperigheid.

 

Welke soort propolis producten zijn er?

Nu je weet wat de geweldige eigenschappen zijn, is het tijd om te ontdekken welke soorten producten er  zijn. Hieronder bespreken we een aantal populaire propolisproducten die je kunt overwegen om te gebruiken:

  • Propolis capsules: Ze zijn gemakkelijk in te nemen en zijn een goede manier om de dagelijkse dosis binnen te krijgen.
  • Propolis tinctuur: Dit is een alcoholische oplossing. Het is verkrijgbaar in een flesje van 20ML (circa 300 druppels) en kan worden toegevoegd aan je favoriete drank. Dit is een goede optie voor mensen die geen capsules willen slikken.
  • Propolis druppels zonder alcohol: Dit is een alcoholvrije oplossing. Het is ook verkrijgbaar in een flesje van 20ML (circa 300 druppels) en kan worden toegevoegd aan je favoriete drank. Ook dit is een goede optie voor mensen die geen capsules willen slikken.
  • Propolis zalf: De zalf bevat maar liefst 30% zuivere propolis (dit is erg hoog!) en kan worden gebruikt voor de behandeling van huidproblemen zoals eczeem, acne, psoriases, schimmels, wonden of littekens. Ze werken lokaal en kunnen worden aangebracht op de huid.

Propolis supplementen bieden een gemakkelijke manier om je dagelijkse dosis binnen te krijgen en kunnen gemakkelijk toegevoegd worden aan je dagelijks routine. Of het nou is om je weerstand een flinke boost te geven of om de huid te verzorgen en te beschermen.

Het is belangrijk om te beseffen dat ieder persoon anders reageert op de eigenschappen van propolis. Blijf het daarom consistent gebruiken voor minimaal zes weken.

 

De beste kwaliteit Propolis van Honingdirect.nl

Honingdirect.nl is een klein bedrijf van een gedreven imker. Het is ontstaan vanuit een hobby en liefde voor de honingbij. Bij honingdirect.nl zijn ze er heilig van overtuigd dat het een wondermiddel is, en daarom bieden ze een groot assortiment van propolisproducten aan. Of je nu op zoek bent naar druppels en sprays, capsules en poeder, verzorgingsproducten of iets anders, ze hebben voor ieder wat wils. Hun producten zijn van de hoogste kwaliteit, zodat jij de beste resultaten kunt behalen.

 

Propolis kopen om je weerstand een boos te geven?

Dit natuurlijke wondermiddel wordt al eeuwen gebruikt en wordt steeds populairder. Het kan je gezondheid een bijzonder positief effect geven. Dus, waarom zou je nog langer wachten met het boosten van je weerstand? Zorgen voor je  toekomstige gezondheid begint immers vandaag!
We hopen dat dit artikel je interesse heeft gewekt voor de wondere wereld van propolis. Bestel vandaag nog propolis bij honingdirect.nl en voel je zo fit als een bij![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over de auteur

Gezondblog Redactie

De redactie van Gezondblog plaatst dagelijks informatieve artikelen over gezonde voeding, gezond leven, mindfulness en work life balance en nog veel meer. Gezondblog bestaat al meer dan 10 jaar en is inmiddels een bekende naam in het 'online gezondheidslandsschap'. Onze redacteuren voorzien de website al jarenlang met informatie over de nieuwste trends op food en move gebied en geven hun deskundige mening.

Bekijk ook eens onze Twitter en Facebook pagina!

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl