Inspiratie

Hoe je erectie verbeteren op een natuurlijke manier?

Hoe je erectie verbeteren op een natuurlijke manier
Voor veel mannen is het soms lastig om een erectie te krijgen. Dit kan vervelend zijn voor de bedpartner.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ook voor de man zelf is het vervelend en kunnen er gevoelens van schaamte ontstaan. Wil je tips om van het probleem af te komen? Lees dan gauw verder!

Tijd voor een gezonder leven

Jouw gezondheid heeft effect op veel zaken in het leven. Dat geldt ook voor een erectie. Probeer, als je op het moment minder gezond leeft, ongezonde gewoontes los te laten. Stop bijvoorbeeld met roken. Minder drinken kan ook al veel effect hebben. Het is natuurlijk best lastig om te stoppen met ongezonde gewoontes, omdat het iets is wat je simpelweg gewend bent om te doen. Neem daarom vooral contact op met jouw huisarts. Deze kan je helpen met het opstellen van eventuele plannen en daarnaast is het fijn dat je iemand hebt waarmee je samen de voortgang kunt bijhouden. Tot slot is het ook belangrijk om dit probleem met jouw bedpartner te bespreken voordat jullie seks gaan hebben. Dit kan de stress aanzienlijk doen verminderen. Jouw partner kan hier dan rekening mee houden. Vertel ook aan hem of haar wat eventueel zou kunnen helpen om een erectie te krijgen.

Pillen

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de erectiepil, zoals King Active. De pil helpt om de erectie op gang te laten komen. Er stroomt meer bloed naar de penis en deze stroomt minder snel weer weg  De penis kan hierdoor langer stijf en steviger blijven. Dit vergroot het plezier in seks en neemt ook eventuele onzekerheden weg die je over jouw penis hebt. Informeer jezelf vóór gebruik altijd of de pil geschikt is voor jou. Je kunt namelijk last krijgen van bijwerkingen. Ook moet je nagaan of je überhaupt een erectiepil mag innemen, bijvoorbeeld als je hartklachten hebt. Als laatste is het ook belangrijk om na te gaan wat de eventuele bijwerkingen zijn als je momenteel andere medicatie slikt. Het kan namelijk zo zijn dat jouw medicatie ervoor zorgt dat jouw penis minder of niet stijf wordt.

Om jouw erectieprobleem op te lossen is het verstandig om gezonder te gaan leven. Stop bijvoorbeeld met roken en het drinken van alcohol. Maak jouw probleem daarnaast bespreekbaar met jouw bedpartner. Tot slot is het mogelijk om erectiepillen in te nemen. Wil je ze gelijk kopen? Neem dan een kijkje op de site van Erectiepillen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over de auteur

Gezondblog Redactie

De redactie van Gezondblog plaatst dagelijks informatieve artikelen over gezonde voeding, gezond leven, mindfulness en work life balance en nog veel meer. Gezondblog bestaat al meer dan 10 jaar en is inmiddels een bekende naam in het 'online gezondheidslandsschap'. Onze redacteuren voorzien de website al jarenlang met informatie over de nieuwste trends op food en move gebied en geven hun deskundige mening.

Bekijk ook eens onze Twitter en Facebook pagina!

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl