LIFE Reviews

Shop jij al online?

Shop jij al online?
Shop jij al online?

Last Updated on: 14th januari 2020, 07:08 am

Shop jij al online?

Ik krijg vaak vragen over welke producten nou gezond en goed voor je zijn en waar ik ze vandaan haal. Nou heb ik al heel wat adresjes gedeeld, maar om het je makkelijk te maken heb ik nog wat leuke tips voor je.

Het viel me laatst op dat veel van de producten die ik regelmatig gebruik te koop zijn bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen). Ze hebben niet alleen super veel artikelen in huis maar ook veel leuke aanbiedingen. Want gezond en bewust boodschappen doen is leuk, maar je portemonnee heeft er wel onder te lijden…. Dus als er een aanbieding is van de 2e gratis sla ik altijd meteen goed in.

Nu zit deze winkel bij mij in Hoorn midden in de winkelstraat… niet echt handig als je nog de stad door moet met tassen vol met zaden, pitten en zware potten kokosolie… Dus wat was ik blij dat ik zag dat je ook online gebruik kan maken van alle aanbiedingen 🙂
Voor mij een super groot voordeel, want ik gun mezelf niet veel de tijd om de stad in te gaan. Ik moet zeggen dat ik winkelen ook niet echt leuk vind, dus het is geen straf om het online te bestellen. Makkelijk dat de zware artikelen gewoon bij je deur bezorgd worden en doordat je bekend bent bij het bedrijf loop je ook geen aanbiedingen meer mis.
En ben je er toch niet zo blij mee dan kan je het eventueel in de winkel weer omruilen of terug brengen.

Mijn favoriete artikelen

Zuiveringszout voor in- en uitwendig
Zuiveringszout voor in- en uitwendig

Zuiveringszout (ook wel baksoda of baking soda genoemd) kan je zowel in- als uitwendig gebruiken. Ik neem regelmatig ’s morgens een theelepel in warm water tegen verzuring. Maar ik maak er ook mijn blender en slowjuicer mee schoon! Je kunt op een zachte manier aanslag op je aanrecht, spoelbak en keukenmachines ermee verwijderen. Gewoon wat poeder op een vochtige doek en poetsen maar. Het is een zacht schuurmiddel, dus ook geschikt voor je badkamer, oven, koelkast en noem maar op.

De kokosolie van Royal Green is 1 van de betere merken kokosolie. Ik geef toe dat het lastig is om daar nog een goede keuze in te maken. Tegenwoordig zie je in elke toko, supermarkt, drogist en zelfs bij de Action potten met kokosolie staan. Maar deze kokosolie is van een betrouwbaar merk, gecertificeerd biologisch en 100% zonder chemicaliën, conserveringsmiddelen en andere meuk.

Vitamin E huidolie
Vitamin E huidolie

Deze heerlijke vitamine E huidolie van Jacob Hooy! Ik gebruik deze het hele jaar door voor mijn hele lichaam. Zelfs mijn gezicht smeer ik er mee in. Het voelt daardoor zacht en soepel maar glimt toch niet heel erg. Het is ook te gebruiken als aftersun. Het voordeel van je lichaam elke dag goed insmeren is ook dat je rare plekjes, vlekjes of bultjes snel opmerkt. En het is vooral voor vrouwen erg belangrijk om te weten hoe je borsten aanvoelen. Met een dagelijkse ritueel van je huid verzorgen merk je meteen als er iets vreemds is.

Ja en zo kan ik nog wel even doorgaan…. En dat is wat ik vaak ook doe als ik aan het bestellen ben. Omdat het snel bezorgd wordt, er leuke aanbiedingen bij zijn en ik niet hoef te sjouwen leg ik meteen een lekkere voorraad aan.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl