EAT Reviews

Shakeplus zomer actie!

Shakeplus actie
Shakeplus actie

Last Updated on: 6th december 2021, 03:01 pm

Ook slank en fit de zomer in?

Dan is nú het moment om te starten! Nou vind ik persoonlijk een gezond eetpatroon met veel groentes, salades en andere pure voeding daarin de beste keuze maar vind je er niet altijd tijd voor om bijvoorbeeld je lunch goed voor te bereiden dan kan je het ook combineren met een gezonde shake.

Op dit moment is een leuke actie bij Shakeplus! We schreven hier en hier al vaker over onze persoonlijke ervaringen met Shakeplus. Shakeplus is een maaltijdshake op natuurlijke basis van hoogwaardige eiwitten, plantaardige vezels en essentiële vetzuren. Lekker puur en natuurlijk van smaak, zonder kunstmatige geur-, kleur-, smaak- of zoetstoffen. Ze smaken ook minder zoet dan de standaard shakes.

Als je 2 of meer potten Shakeplus bestelt krijg je een gave Shakeplus Ligzak t.w.v. €35 cadeau. Inclusief handige draagtas om makkelijk en snel mee te nemen. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt dus je moet er wel snel bij zijn. Dit is zo’n super handige ligzak die je even heen en weer zwiept om te vullen en dan hoef je er alleen nog maar een knoop in te leggen.

Voor meer informatie en bestellingen kijk je op www.shakeplus.nl.

P.S. Shakeplus rekent géén verzendkosten en levert direct al de volgende dag. Misschien ook iets voor jou? Wil je weten op welke manier ik shakes zo nu en dan inplan op de werkdagen dat ik niet zo flexibel ben dan kan je dat hier terug lezen.

Shakeplus actie
Shakeplus actie

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl