Snij de champignons en uien klein en pers de knoflook uit.
Bak alles in wat vet in een koekenpan en laat het mengsel wat afkoelen.
Mix de havermout, eieren, geraspte kaas en kruiden in een blender tot 1 geheel en mix de champignons nog heel kort mee zodat het wat fijner wordt.
Vorm van het "deeg" 4 grote schijven en bak deze in een koekenpan een paar minuten per kan tot burgers.
Serveer de burgers met een salade.
Notities
Eet je met tafelgenoten die "gewoon" willen eten dan kan je deze burger ook serveren in plaats van vlees met nog wat aardappels erbij en een salade. Je kunt bij alle gerechten ook altijd nog wat extra groente serveren.
Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.
In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!
Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.
Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.
Reageer