Keltisch zout knoflook olijfolie reuze garnalen roerbakgroente naar smaak sojasaus verse peper diner lunch visgerecht

Pittige garnalen

Pittige garnalen
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 10 min.
Porties Prep Tijd
2 pers. 10 min.
Pittige garnalen
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 10 min.
Porties Prep Tijd
2 pers. 10 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Ontdooi de garnalen en dep ze droog.
  2. Meng de uitgeperste knoflook met de olijfolie, sojasaus, zout en peper en marineer hier de garnalen in. (minimaal een half uur maar hoe langer hoe lekkerder!)
  3. Roerbak in 1 pan de roerbakgroente en in een andere pan de garnalen snel zodat het lekker knapperig blijft en meng het door elkaar. Je kunt de garnalen ook in een grilpan klaarmaken.
  4. Eet smakelijk!
Notities

Je kunt er voor je tafelgenoten nog wat rijst of nasi bij serveren.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet