gekookte rode biet(en) olijfolie, peper en zout tijm ui(en) zachte geitenkaas zoete aardappel(en) diner vegetarisch

Rode bieten schotel

Rode bieten schotel
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
20 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
20 min.
Rode bieten schotel
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
20 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
20 min.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Schil de aardappels, snij ze in blokjes en kook ze 10 minuten voor.
  3. Snij de rode biet ook in blokjes en verdeel deze over een bakplaat bekleed met bakpapier.
  4. Giet de aardappels af en meng deze door de rode bieten blokjes.
  5. Strooi de tijm eroverheen en giet er een scheut olijfolie overheen.
  6. Plaats het bakblik in de oven voor circa 20 minuten.
  7. Snij de uien in halve ringen en bak deze in wat roomboter tot ze licht bruin kleuren.
  8. Als de 20 minuten om zijn haal je het bakblik uit de oven en verdeel je de uien erover.
  9. Verkruimel de geitenkaas er overheen en breng op smaak met nog wat zout en peper.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet