CBD pleisters review
LIFE Reviews Winacties

Review CBD pleisters: Testers gezocht voor CBD pleisters!

CBD pleisters, gebruik  jij ze al?

Zoals de volgers van Gezondblog weten ben ik een voorstander van natuurlijke geneesmiddelen. Daarmee wil ik niet zeggen dat ik nooit eens een pijnstiller neem maar als het even kan los ik kwaaltjes en pijntjes op met natuurlijke middelen. CBD olie is mij daarom ook niet onbekend, dat is iets wat ik standaard op mijn nachtkastje heb staan.

CBD pleisters review
CBD pleisters review

Wie test er met me mee?

Omdat ik ook regelmatig over dit soort producten schrijf krijg ik regelmatig de kans om dingen uit te proberen. Naast allerlei merken CBD oliën werd ik nu benaderd voor CBD pleisters. Voor mij een nieuw product dus reuze interessant om me hierin te verdiepen.

Gratis uitproberen?

Ik mag van The Patch Farm 3 mensen blij maken die samen met mij één maand lang (1 verpakking twv 79,-)  de CBD pleisters* willen testen. Dus heb jij last van slapeloosheid, fibromyalgie of artrose, menstruatiepijn, hoofdpijn, depressie, stress, pijnklachten of iets anders waarbij CBD je mogelijk verlichting kan geven en lijkt het jou een mooie kans om dit product te mogen testen laat dan hieronder weten waarom jij hiervoor in aanmerking komt!

* Dit product is niet bedoeld om een diagnose te stellen, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Elke pleister is vrij van kunstmatige kleurstoffen, caseïne, maïs, kleuren, zuivel, ei, vulstoffen, smaakstoffen, gluten, GMO’s, latex, MSG, pinda’s, conserveermiddelen, schaaldieren, soja, suiker, noten, en ze zijn GRAS gecertificeerd.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

53 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

 • Graag kom ik in aanmerking voor het uitproberen van de cbd pleisters. Ik heb last van artrose in mijn handen, af en toe hoofdpijn en stressgevoelige klachten.Leny

 • Hoi , zou heel graag testen
  Heb heel erge last van stress , waardoor ik heel veel last van maagzuur heb , en daar krijg ik dan weer stress van ? Dus zit in een vicieuze cirkel ?
  Dus ik hoop dat dit misschien zou kunnen helpen !
  Alvast super bedankt !!

  Lieve groet Angelique

 • Ik iwl het ook wel graag proberen.. ik ben moe.. slaap onrustig en ik kan wel een oppepper gebruiken..

 • Hallo graag kom ik aanmerking om deze pleisters uit te testen ik heb pijn in mijn bovenvoet slaap slecht en klachten van schouders en nek

 • Zou het heel graag willen uitproberen. Heb ernstige slijtage in mijn heup, veel pijn. Wachtlijst voor nieuwe heup is lang. Wordt pas mei of juni.

  Gr. Saskia

 • Ik heb al een jaar geen cbd olie meer gebruikt omdat ik de homeopathie beter wilde voelen. Ik heb chronische pijnsyndroom en homeopathie doet niet genoeg voor mij. En cbd doet meer met mijn pijn en geeft mij veel meer helderheid, ipv brainfog. Dus ik ben wel heel benieuwd of cbd pleisters net zo werken als de olie. Geef mij graag op om te testen ?

 • Ik zou deze best willen testen en erover bloggen. Onlangs met ADHD gediagnosticeerd en gebruik nu dexamfetamine. Dit helpt goed, maar is toch chemisch. Ik hoop dat er ook een natuurlijk medicijn is om tot rust te komen. En misschien dat ik dan ook minder hoofdpijn heb.

  • Hallo Tamara,

   Gefeliciteerd! Jij bent 1 van de 3 uitgekozen reviewers!
   Ik mail je nog even voor je adresgegevens.

   Ben benieuwd naar je ervaring!

   Groetjes Evelina

 • Ik zou graag de pleisters willen gebruiken voor mijn dochter, omdat zij al heel veel andere dingen heb geprobeerd.
  Ze is 4 jaar geleden geopereerd in haar buik. Hierna heeft ze altijd buikpijn gehouden.
  Alles is onderzocht en ze dachten zelfs dat het iets psychisch was.
  Ze heeft injecties gehad in haar buik en een paar maanden geleden TENS geprobeerd.
  Alles zonder resultaat.
  De pleisters zouden erg welkom zijn…….
  Ze wil het heeeeeel graag proberen

  • Hallo Monique,

   Gefeliciteerd! Jij bent 1 van de 3 uitgekozen reviewers!
   Ik mail je nog even voor je adresgegevens.

   Ben benieuwd naar je ervaring!

   Groetjes Evelina

 • Ik heb soms zware en soms minder zware lage rugpijn klachten veroorzaakt door een niet volgroeide wervel, opereren is geen optie, pijnbestrijding behandeling wordt niet meer vergoed door de verzekeraar dus ik moet en mee zien te leven en zou het heerlijk vinden als de pijnklachten wat afgezwakt kunnen worden

 • Hallo, bedankt voor de uitnodiging. Ik neem deze heel graag aan. Mijn klachten waarvoor ik de pleisters graag zou willen gebruiken zijn vnl. pijnklachten/ artrose en last van depressie.

 • Beste Evelina,
  Wat fijn dat je dit in jouw blog zette.
  Heel graag wil ik ze testen.
  Ik ben 100 procent arbeidsongeschikt (stond blij voor de klas) door beschadiging en vernauwingen in mijn onder rug. Heb veel pijn en daar Fentanylpleisters voor. En slaap hierdoor ook echt slecht en te weinig. Wil daar graag vanaf en wist niet dat dit CBD product ook al in pleistervorm bestaat.
  Als iemand anders ze mag testen wil ik heel graag weten of het helpt en spaar ik nu alvast voor een eigen bestelling bij positieve geluiden.
  Wens de testers alvast een goed resultaat toe. Ik gun het u zeer.
  Hartelijke groet,
  Neesje

 • Ik wil heel graag testen. 2 jaar geleden is bij mij borderline geconstateerd. Ik heb last van stemmingswisselingen, slaap slecht. Daar komt bij dat ik in de overgang ben en veel last van opvliegers heb.
  Mvg Annette

 • Ik zou ze best willen testen. Heb last van stress, last van pijn in mijn vingers en knieen. Ik heb nog nooit CBD gebruikt maar misschien dat dit het moment zou zijn. Ik slaap ook slecht, ben vaak wakker om te plassen.

 • Beste Evelina, ik zou het graag willen testen, ik heb diverse problemen en slik vele medicatie en vrienden vertelde mij over CBD, ik heb al jaren COPD en sinds 6 jaar diabetes 2, 5 jaar geleden is bij mij blaaskanker geconstateerd en ben daar nu 5 keer aan geholpen, mijn bloeddruk is constant hoog 165/105, er is een vergrote lever geconstateerd en ik heb artrose, het ergst in mijn knie en handen en ik ben erg nieuwsgierig of CBD mij ergens mee kan helpen.

  Met vriendelijke groet,
  Peter

 • Beste Evelien, graag zou ik in aanmerking komen om deze pleisters te mogen testen. Ik ben in september vorig jaar heel erg ongelukkig op mijn stuit gevallen, waarbij deze helemaal naar binnen is geklapt. Ik loop al een half jaar bij therapieen, fysio, manueel. Mijn stuit is al verscheidene keren rechtgezet maar nog steeds hou ik pijnklachten en kan ik niet langer dan 5 minuten zitten zonder pijn.
  Ik eet gezond, gebruik al diverse supplementen maar geen pijnstillende medicatie omdat ik dit niet wil gebruiken ivm alle bijwerkingen. Dus dit zou een fijne oplossing kunnen zijn om te zien of dit voor mij pijnstillend kan werken.
  Ik was zelf al aan het kijken om cbd olie te gaan gebruiken maar als ik dit nu eerst kan testen zou wel super zijn. ????????

 • Hoi Evelina, graag meld ook ik me aan als tester. Ik gebruik al langer CBD olie tegen chronische pijnklachten, maar momenteel is dat onvoldoende. Door een spierziekte kan ik mijn schousers niet op z’n plek houden, met chronische slijmbeursontstekingen beiderzijds als gevolg. Afgelopen herfst is bij mij borstkanker geconstateerd en heb ik mijn beide borsten moeten laten verwijderen. Door de oedeem tgv de operatie zijn de spierklachten en ontstekingen verergerd, waardoor ik slecht kan bewegen, en hierdoor wil het oedeem weer niet weg. Dat is een catch 22. Ik zou graag de pleisters proberen omdat ik hoop dat de CBD dan lokaal (in mijn schouders) de hoogste concentratie krijgt, en ik wellicht uit deze negatieve spiraal kan komen. Vriendelijke groet.

 • JAAAAAAAAAAAAAAA

  En wederom meteen een JA, die je van mij eerder kent en meegekregen hebt op de vrouwendag!
  Als vanzelf vanuit dienstbaarheid en daarna mogelijk voor velen om aandacht aan te schenken! Een prima middel en zo in balans en ontlast van zoveel toevoegingen!

  Een boost en /of als ondersteuning voor het zelfgenezend vermogen!

  Een heel groot JA!

 • Ik kom graag in aanmerking om medetester te worden van de CBD pleisters. Ik kamp nu al meer dan 2 jaar met een slaapprobleem en een zeer hoog stress niveau. Ik ben zelf al op zoek gegaan naar alternatieve middeltjes.
  Alvast bedankt om mijn kandidatuur in overweging te nemen.

 • Ik zou graag willen testen, ik zit al een tijde in een grote dip, en ik probeer van alles maar het lukt niet, misschien…..

 • Lijkt me super interessant eens te proberen voor mijn zenuwpijnen, maar vrees dat ik geen goede test persoon ben. Ik kan enkel 1 druppel cbd olie verdragen voor het slapengaan en niet overdag. Dus bij vertraagde afgifte vrees ik voor te hoog gehalte cbd voor mij. Jammer zou graag eens 1 pleister proberen, om het verschil te kunnen ervaren met olie. Maar nergens kun je 1 pleister kopen….

 • In voor een test 😉 Rugklachten vloeien sinds tientallen jaren door mijn lichaam.

 • Graag! Bekend met depressie, laatste maanden veel stress waardoor ik lichamelijke klachten krijg, vermoeid maar slecht in slaap komen, hernia’s en vernauwingen waardoor pijn en dat op 24 jarige leeftijd. Ben benieuwd of een CBD pleister wat voor mij kan betekenen.

  • Hallo Joyce,

   Gefeliciteerd! Jij bent 1 van de 3 uitgekozen reviewers!
   Ik mail je nog even voor je adresgegevens.

   Ben benieuwd naar je ervaring!

   Groetjes Evelina

 • Ik wil het graag proberen. Slik nu CBD capsules. Heb bechtrew en wil graag laten weten hoe mijn lichaam er op reageert.

 • Ik wil graag mee doen , slecht slapen en last van depressie
  Een aantal jaren een nieuwe knie gekregen maar ik blijf pijn houden

 • Hi Evelina… ik ben moeder van 4 .. heb een intensief leven als moeder … kan niet altijd zo goed slapen en zou graag de pleisters willen uitproberen om af en toe wat rustiger in mijn hoofd te willen zijn … ik ben ook gewoon benieuwd en enthousiast om je te helpen … ga graag een uitdaging aan … Gabrielle

 • Hoi Ik zou het heel graag willen uitproberen.heb al jaren fibromyalgie veel stress 3 kinderen met pdd NOS ADHD.veel hoofdpijn zou mooi zijn als ik het met die pleisters onder controle zou krijgen.Ben erg nieuwsgierig naar de pleisters.

 • Ik heb last van chronische rugpijn dus wil ik graag de dvd pleisters uitproberen.

 • Ik zou graag in aanmerking willen komen voor de pleisters. Ik loop al sinds april 2018 met reumatische artritis in mijn knie. Ik zak er telkens door en kan niets meer. Ik sportte 5 x in de week en kan gewoon niets meer. De pijn is uiterst vervelend en daardoor slaap ik minder goed. Wellicht dat de pleisters mij verlichting kunnen geven waardoor ik weer beter kan slapen en hopelijk weer een beetje sport kan oppakken.

 • Beste Evelina, ik kom heel graag in aanmerking voor het testen van de CBD pleisters. Ik heb fibromyalgie en ben erg benieuwd of de pleisters mij verlichting kunnen geven bij de pijnklachten die ik dagelijks ervaar.
  Ik ben voorstander van natuurlijke hulpmiddelen en slik daarom ook geen medicijnen tegen de pijn en vermoeidheid die met fibromyalgie gepaard gaan. Ik ben erg benieuwd wat het voordeel is van pleisters.

  Met vriendelijke groet,

  Ilona

 • Ik heb EDS, dat is een bindweefselziekte waarvan de symptomen lijken op fibromyalgie (ze spreken daarom van EDS met secundaire fibromyalgie) Omdat mijn gewrichtsbanden te los zijn, heb ik op verschillende plaatsen artrose. Vooral in mijn rechterschouder is dat heel pijnlijk. Gewone pijnmedicatie werkt bijna niet, dus ik zou dit heel graag eens uitproberen.

 • Hoi Evelina,
  Ook ik zou heel graag medetester worden om volgende reden: ik heb fibromyalgie -chronische hyperventilatie – syndroom van tietze en een lichte nek en rughernia. Ook zit mijn lichaam vol met stress( wat mijn fibro en chv naturlijk ook extra in de hand werkt) en slaap ik als ik geluk heb 2 uurtjes achter elkaar, mijn nachten zijn meestal 5 a 6 uurtjes in bed. Leer ontspannen krijg ik heel dikwijls te horen ..heel leuk als je weet hoe je dat moet doen!! Ik ben aantal jaren geleden gestopt met al de troep die ze in mijn lijf duwden om pijnen te onderdrukken omdat ik me een zombie voelde. Ik heb sindsdien mijn voeding heel hard aangepakt en eet heel gezond, aan suikers en e-nrs kan het niet liggen, dus ik hoop stiekem dat ik beter ga kunnen slapen dat daardoor mijn stress verminderd en daardoor ook de pijnen van mijn fibro en tietze. Eindelijk uit het cirkeltje geraken!! Dus zou ik dit aub mogen uitproberen?

 • Hallo Evelina, ook ik wil heel graag de CBD-pleisters uitproberen. Ik ben gediagnosticeerd met DSPS, dat is delayed sleeping phase syndrome. Inmiddels maak ik zelf helemaal geen melatonine meer aan, zodat mijn dag- en nachtritme totaal omgedraaid zijn. Volgens mijn neuroloog ben ik uitbehandeld en moet ik mijn levensritme hier maar op aanpassen. Ook heb ik al tientallen jaren depressieve klachten, die psychologen niet weg kunnen nemen. Ik zou zo graag mijn leven weer terug willen hebben.

 • Ik heb last van neuropathie in mijn benen en voeten als ik in bed lig.
  Vreselijk,al van alles geprobeerd.
  Zou dit dus graag willen uit proberen.
  Ook nog COPD klant dus nachtrust is zeer welkom.
  Vrouw 69 jaar.

 • Hi, mijn naam is jan james. Ik ben beroepspianist ,77 jaar en heb veel last van mijn polyneuropatie. Zowel in benen als handen. Ik zou graag de pleisters willen proberen. Wellicht kan ik dan zonder pijn weer over de toetsen dansen.

  Vriendelijke groet Jan james

 • Ik zou het graag willen proberen. Inmiddels gebruik ik pregabaline, Amitriptyline en morfine om ernstige neuropathische pijn enogzins te onderdrukken. Tamelijk uitzichtloos proces. Kunnen jullue mij helpen?

 • Ook ik zou graag willen proberen,na een operatie heb ik 24 pijn,ik kan door de pijn niet onspannen,dus ook niet slapen,slecht zien en moeilijk ademen

 • Goede middag
  Ik heb in het jaar 2000 een ernstig ongeval gehad. 8meter naar beneden gevallen van een constructie loods dak. Recht met me hoofd naar beneden en me nek gebroken. Dwarslaesie. Nu ervaar ik sinds een dik jaar pijnen aan me Li ker kant van me lichaam. Uitstralende van me nek naar me schouder en zo naar me onderbuik maag en linkerkant borst. Soms kan ik genees fatsoenlijk gaan liggen of zitten van de pijn. Misschien helpen cbd pleisers om het draaglijk voor me te maken of al zou het al maar iets helpen zou ik al een enorm gelukkig mens zijn.van ver moeten komen na me ongeval.kon niks meer.niet praten etc bewegen en zo voorts.. alles terug op nieuw moeten leren. Was een pittige tijd.maar we geven niet op we gaan er nog steeds voor elke dag. Ik zou graag het willen uit proberen voor jullie en na me ervaring er mee horen jullie zeker wat van me terug. Groetjes B

 • Ik zou ze heel graag proberen, heb 3 hernia’s en geopereerd aan mijn nekwervels, veel tintelingen in armen en benen. Sta onderbehandeling bij een pijnkliniek maar zou graag van de pijn afkomen. De pleisters zou ik dus heel graag proberen

 • Ik heb zenuwpijn al jaren door beschadigde zenuw vanuit de rug en probeer matig te zijn met opiaten , het wordt steeds moeilijker . Graag zou ik willen testen met cbd pleisters …hartelijke groet Afie Appelman.

 • Ik heb PDS en al 2 jaar buikpijn. Ik word depressief van de dagelijkse pijn. Het beinvloedt mijn leven nogal. Ik ben op zoek naar CBD of HTC producten. Ik zou heeel graag proefpersoon willen zijn.

 • Vannacht weer niet geslapen door mijn RLS. Gek word ik er van. Heb alles geprobeerd maar niks helpt.
  De cbd misschien? Dat zou toch wat zijn!

 • Ik heb al 3 jaar dagelijks buikpijn. PDS. Het beïnvloedt mijn dagelijks leven enorm. Ik zou zo graag wat verlichting van pijn willen. En wil graag in aanmerking komen voor het testen van de pleisters. Vriendelijke groeten Cobi

 • Zou fijn zijn om mee te doen met de test. Heb veel last van zenuwpijn en artrose. Kan niet tegen chemische medicijnen zoals antidepressiva die voorgeschreven wordt. BIJ voorbaat mijn dank,

  Cees

 • Goeiemorgen,

  Ik heb sinds 2006 chronische PMR (Polymiagia rheumatica) en de laatste jaren ook pijnlijke slijtage in o.a. kniegewrichten en veel last van vermoeidheid.
  Ben heel benieuwd of CBD pleisters kunnen helpen.

  Vriendelijke groet
  Ria

 • ik wil de pleisters voor mijn vader proberen voor polyneuropathie en ook voor angst en paniek aanvallen wij hebben van alles geprobeerd zoals de Tens apparaat via zh en ook de warmtepleisters via pijnpoli geen baat bij gehad en ook antidepresiva medicatie zonder resultaat mijn vader heeft veel pijn klachten zoals stekende, snijdende en brandende pijn in voeten en benen en soms ook door heel zijn lichaam

 • Voor mijn man ,hij heeft ernstige artrose en 2 nekhernias.Hij wacht al een jaar op een oproep voor de St. Maartenskliniek.Door de pijn kan hij niks en elke nacht zit hij beneden.Gebruikt nu 50mg morfine pleisters,2oxycodon en 2 paracetamol ,4 maal daags

 • Hoi ik wil het uitproberen. Heb een versleten knie en reuma verder nog veel last van depressies.

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken