CBD pleisters review
LIFE Reviews Winacties

Review CBD pleisters: Testers gezocht voor CBD pleisters!

CBD pleisters, gebruik  jij ze al?

Zoals de volgers van Gezondblog weten ben ik een voorstander van natuurlijke geneesmiddelen. Daarmee wil ik niet zeggen dat ik nooit eens een pijnstiller neem maar als het even kan los ik kwaaltjes en pijntjes op met natuurlijke middelen. CBD olie is mij daarom ook niet onbekend, dat is iets wat ik standaard op mijn nachtkastje heb staan.

CBD pleisters review
CBD pleisters review

Wie test er met me mee?

Omdat ik ook regelmatig over dit soort producten schrijf krijg ik regelmatig de kans om dingen uit te proberen. Naast allerlei merken CBD oliën werd ik nu benaderd voor CBD pleisters. Voor mij een nieuw product dus reuze interessant om me hierin te verdiepen.

Gratis uitproberen?

Ik mag van The Patch Farm 3 mensen blij maken die samen met mij één maand lang (1 verpakking twv 79,-)  de CBD pleisters* willen testen. Dus heb jij last van slapeloosheid, fibromyalgie of artrose, menstruatiepijn, hoofdpijn, depressie, stress, pijnklachten of iets anders waarbij CBD je mogelijk verlichting kan geven en lijkt het jou een mooie kans om dit product te mogen testen laat dan hieronder weten waarom jij hiervoor in aanmerking komt!

* Dit product is niet bedoeld om een diagnose te stellen, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Elke pleister is vrij van kunstmatige kleurstoffen, caseïne, maïs, kleuren, zuivel, ei, vulstoffen, smaakstoffen, gluten, GMO’s, latex, MSG, pinda’s, conserveermiddelen, schaaldieren, soja, suiker, noten, en ze zijn GRAS gecertificeerd.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast voeding en ondernemen ben ik ook gek op lezen, spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

37 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

 • Graag kom ik in aanmerking voor het uitproberen van de cbd pleisters. Ik heb last van artrose in mijn handen, af en toe hoofdpijn en stressgevoelige klachten.Leny

 • Hoi , zou heel graag testen
  Heb heel erge last van stress , waardoor ik heel veel last van maagzuur heb , en daar krijg ik dan weer stress van 😔 Dus zit in een vicieuze cirkel 😢
  Dus ik hoop dat dit misschien zou kunnen helpen !
  Alvast super bedankt !!

  Lieve groet Angelique

 • Ik iwl het ook wel graag proberen.. ik ben moe.. slaap onrustig en ik kan wel een oppepper gebruiken..

 • Hallo graag kom ik aanmerking om deze pleisters uit te testen ik heb pijn in mijn bovenvoet slaap slecht en klachten van schouders en nek

 • Zou het heel graag willen uitproberen. Heb ernstige slijtage in mijn heup, veel pijn. Wachtlijst voor nieuwe heup is lang. Wordt pas mei of juni.

  Gr. Saskia

 • Ik heb al een jaar geen cbd olie meer gebruikt omdat ik de homeopathie beter wilde voelen. Ik heb chronische pijnsyndroom en homeopathie doet niet genoeg voor mij. En cbd doet meer met mijn pijn en geeft mij veel meer helderheid, ipv brainfog. Dus ik ben wel heel benieuwd of cbd pleisters net zo werken als de olie. Geef mij graag op om te testen 😊

 • Ik zou deze best willen testen en erover bloggen. Onlangs met ADHD gediagnosticeerd en gebruik nu dexamfetamine. Dit helpt goed, maar is toch chemisch. Ik hoop dat er ook een natuurlijk medicijn is om tot rust te komen. En misschien dat ik dan ook minder hoofdpijn heb.

  • Hallo Tamara,

   Gefeliciteerd! Jij bent 1 van de 3 uitgekozen reviewers!
   Ik mail je nog even voor je adresgegevens.

   Ben benieuwd naar je ervaring!

   Groetjes Evelina

 • Ik zou graag de pleisters willen gebruiken voor mijn dochter, omdat zij al heel veel andere dingen heb geprobeerd.
  Ze is 4 jaar geleden geopereerd in haar buik. Hierna heeft ze altijd buikpijn gehouden.
  Alles is onderzocht en ze dachten zelfs dat het iets psychisch was.
  Ze heeft injecties gehad in haar buik en een paar maanden geleden TENS geprobeerd.
  Alles zonder resultaat.
  De pleisters zouden erg welkom zijn…….
  Ze wil het heeeeeel graag proberen

  • Hallo Monique,

   Gefeliciteerd! Jij bent 1 van de 3 uitgekozen reviewers!
   Ik mail je nog even voor je adresgegevens.

   Ben benieuwd naar je ervaring!

   Groetjes Evelina

 • Ik heb soms zware en soms minder zware lage rugpijn klachten veroorzaakt door een niet volgroeide wervel, opereren is geen optie, pijnbestrijding behandeling wordt niet meer vergoed door de verzekeraar dus ik moet en mee zien te leven en zou het heerlijk vinden als de pijnklachten wat afgezwakt kunnen worden

 • Hallo, bedankt voor de uitnodiging. Ik neem deze heel graag aan. Mijn klachten waarvoor ik de pleisters graag zou willen gebruiken zijn vnl. pijnklachten/ artrose en last van depressie.

 • Beste Evelina,
  Wat fijn dat je dit in jouw blog zette.
  Heel graag wil ik ze testen.
  Ik ben 100 procent arbeidsongeschikt (stond blij voor de klas) door beschadiging en vernauwingen in mijn onder rug. Heb veel pijn en daar Fentanylpleisters voor. En slaap hierdoor ook echt slecht en te weinig. Wil daar graag vanaf en wist niet dat dit CBD product ook al in pleistervorm bestaat.
  Als iemand anders ze mag testen wil ik heel graag weten of het helpt en spaar ik nu alvast voor een eigen bestelling bij positieve geluiden.
  Wens de testers alvast een goed resultaat toe. Ik gun het u zeer.
  Hartelijke groet,
  Neesje

 • Ik wil heel graag testen. 2 jaar geleden is bij mij borderline geconstateerd. Ik heb last van stemmingswisselingen, slaap slecht. Daar komt bij dat ik in de overgang ben en veel last van opvliegers heb.
  Mvg Annette

 • Ik zou ze best willen testen. Heb last van stress, last van pijn in mijn vingers en knieen. Ik heb nog nooit CBD gebruikt maar misschien dat dit het moment zou zijn. Ik slaap ook slecht, ben vaak wakker om te plassen.

 • Beste Evelina, ik zou het graag willen testen, ik heb diverse problemen en slik vele medicatie en vrienden vertelde mij over CBD, ik heb al jaren COPD en sinds 6 jaar diabetes 2, 5 jaar geleden is bij mij blaaskanker geconstateerd en ben daar nu 5 keer aan geholpen, mijn bloeddruk is constant hoog 165/105, er is een vergrote lever geconstateerd en ik heb artrose, het ergst in mijn knie en handen en ik ben erg nieuwsgierig of CBD mij ergens mee kan helpen.

  Met vriendelijke groet,
  Peter

 • Beste Evelien, graag zou ik in aanmerking komen om deze pleisters te mogen testen. Ik ben in september vorig jaar heel erg ongelukkig op mijn stuit gevallen, waarbij deze helemaal naar binnen is geklapt. Ik loop al een half jaar bij therapieen, fysio, manueel. Mijn stuit is al verscheidene keren rechtgezet maar nog steeds hou ik pijnklachten en kan ik niet langer dan 5 minuten zitten zonder pijn.
  Ik eet gezond, gebruik al diverse supplementen maar geen pijnstillende medicatie omdat ik dit niet wil gebruiken ivm alle bijwerkingen. Dus dit zou een fijne oplossing kunnen zijn om te zien of dit voor mij pijnstillend kan werken.
  Ik was zelf al aan het kijken om cbd olie te gaan gebruiken maar als ik dit nu eerst kan testen zou wel super zijn. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

 • Hoi Evelina, graag meld ook ik me aan als tester. Ik gebruik al langer CBD olie tegen chronische pijnklachten, maar momenteel is dat onvoldoende. Door een spierziekte kan ik mijn schousers niet op z’n plek houden, met chronische slijmbeursontstekingen beiderzijds als gevolg. Afgelopen herfst is bij mij borstkanker geconstateerd en heb ik mijn beide borsten moeten laten verwijderen. Door de oedeem tgv de operatie zijn de spierklachten en ontstekingen verergerd, waardoor ik slecht kan bewegen, en hierdoor wil het oedeem weer niet weg. Dat is een catch 22. Ik zou graag de pleisters proberen omdat ik hoop dat de CBD dan lokaal (in mijn schouders) de hoogste concentratie krijgt, en ik wellicht uit deze negatieve spiraal kan komen. Vriendelijke groet.

 • JAAAAAAAAAAAAAAA

  En wederom meteen een JA, die je van mij eerder kent en meegekregen hebt op de vrouwendag!
  Als vanzelf vanuit dienstbaarheid en daarna mogelijk voor velen om aandacht aan te schenken! Een prima middel en zo in balans en ontlast van zoveel toevoegingen!

  Een boost en /of als ondersteuning voor het zelfgenezend vermogen!

  Een heel groot JA!

 • Ik kom graag in aanmerking om medetester te worden van de CBD pleisters. Ik kamp nu al meer dan 2 jaar met een slaapprobleem en een zeer hoog stress niveau. Ik ben zelf al op zoek gegaan naar alternatieve middeltjes.
  Alvast bedankt om mijn kandidatuur in overweging te nemen.

 • Ik zou graag willen testen, ik zit al een tijde in een grote dip, en ik probeer van alles maar het lukt niet, misschien…..

 • Lijkt me super interessant eens te proberen voor mijn zenuwpijnen, maar vrees dat ik geen goede test persoon ben. Ik kan enkel 1 druppel cbd olie verdragen voor het slapengaan en niet overdag. Dus bij vertraagde afgifte vrees ik voor te hoog gehalte cbd voor mij. Jammer zou graag eens 1 pleister proberen, om het verschil te kunnen ervaren met olie. Maar nergens kun je 1 pleister kopen….

 • In voor een test 😉 Rugklachten vloeien sinds tientallen jaren door mijn lichaam.

 • Graag! Bekend met depressie, laatste maanden veel stress waardoor ik lichamelijke klachten krijg, vermoeid maar slecht in slaap komen, hernia’s en vernauwingen waardoor pijn en dat op 24 jarige leeftijd. Ben benieuwd of een CBD pleister wat voor mij kan betekenen.

 • Ik wil het graag proberen. Slik nu CBD capsules. Heb bechtrew en wil graag laten weten hoe mijn lichaam er op reageert.

 • Ik wil graag mee doen , slecht slapen en last van depressie
  Een aantal jaren een nieuwe knie gekregen maar ik blijf pijn houden

 • Hi Evelina… ik ben moeder van 4 .. heb een intensief leven als moeder … kan niet altijd zo goed slapen en zou graag de pleisters willen uitproberen om af en toe wat rustiger in mijn hoofd te willen zijn … ik ben ook gewoon benieuwd en enthousiast om je te helpen … ga graag een uitdaging aan … Gabrielle

 • Hoi Ik zou het heel graag willen uitproberen.heb al jaren fibromyalgie veel stress 3 kinderen met pdd NOS ADHD.veel hoofdpijn zou mooi zijn als ik het met die pleisters onder controle zou krijgen.Ben erg nieuwsgierig naar de pleisters.

 • Ik zou graag in aanmerking willen komen voor de pleisters. Ik loop al sinds april 2018 met reumatische artritis in mijn knie. Ik zak er telkens door en kan niets meer. Ik sportte 5 x in de week en kan gewoon niets meer. De pijn is uiterst vervelend en daardoor slaap ik minder goed. Wellicht dat de pleisters mij verlichting kunnen geven waardoor ik weer beter kan slapen en hopelijk weer een beetje sport kan oppakken.

 • Beste Evelina, ik kom heel graag in aanmerking voor het testen van de CBD pleisters. Ik heb fibromyalgie en ben erg benieuwd of de pleisters mij verlichting kunnen geven bij de pijnklachten die ik dagelijks ervaar.
  Ik ben voorstander van natuurlijke hulpmiddelen en slik daarom ook geen medicijnen tegen de pijn en vermoeidheid die met fibromyalgie gepaard gaan. Ik ben erg benieuwd wat het voordeel is van pleisters.

  Met vriendelijke groet,

  Ilona

 • Ik heb EDS, dat is een bindweefselziekte waarvan de symptomen lijken op fibromyalgie (ze spreken daarom van EDS met secundaire fibromyalgie) Omdat mijn gewrichtsbanden te los zijn, heb ik op verschillende plaatsen artrose. Vooral in mijn rechterschouder is dat heel pijnlijk. Gewone pijnmedicatie werkt bijna niet, dus ik zou dit heel graag eens uitproberen.

 • Hoi Evelina,
  Ook ik zou heel graag medetester worden om volgende reden: ik heb fibromyalgie -chronische hyperventilatie – syndroom van tietze en een lichte nek en rughernia. Ook zit mijn lichaam vol met stress( wat mijn fibro en chv naturlijk ook extra in de hand werkt) en slaap ik als ik geluk heb 2 uurtjes achter elkaar, mijn nachten zijn meestal 5 a 6 uurtjes in bed. Leer ontspannen krijg ik heel dikwijls te horen ..heel leuk als je weet hoe je dat moet doen!! Ik ben aantal jaren geleden gestopt met al de troep die ze in mijn lijf duwden om pijnen te onderdrukken omdat ik me een zombie voelde. Ik heb sindsdien mijn voeding heel hard aangepakt en eet heel gezond, aan suikers en e-nrs kan het niet liggen, dus ik hoop stiekem dat ik beter ga kunnen slapen dat daardoor mijn stress verminderd en daardoor ook de pijnen van mijn fibro en tietze. Eindelijk uit het cirkeltje geraken!! Dus zou ik dit aub mogen uitproberen?

 • Hallo Evelina, ook ik wil heel graag de CBD-pleisters uitproberen. Ik ben gediagnosticeerd met DSPS, dat is delayed sleeping phase syndrome. Inmiddels maak ik zelf helemaal geen melatonine meer aan, zodat mijn dag- en nachtritme totaal omgedraaid zijn. Volgens mijn neuroloog ben ik uitbehandeld en moet ik mijn levensritme hier maar op aanpassen. Ook heb ik al tientallen jaren depressieve klachten, die psychologen niet weg kunnen nemen. Ik zou zo graag mijn leven weer terug willen hebben.

Dit ben ik!

Lifestyle Changing Program

Club Gezondblog

DIRECT TOEGANG

Tot alle gratis producten van Club Gezondblog!

VIP Club Gezondblog

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget

Kom in balans

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet