Refresh Teacaps review
Foodfeiten Reviews Winacties

De heilzame werking van de groene theeplant maar dan in een capsule!

In een vorig artikel heb je al gelezen over de gezonde voordelen van thee. Maar wat nou als je al die gezonde pure stoffen van groene thee ook in een capsule hebt?! Ik probeer altijd de meeste voedingsstoffen uit een gevarieerd voedselpatroon te halen. Maar soms schiet dat er bij in en heb ik toch extra energie nodig. Toen kwam Refresh Teacaps op mijn pad, deze mocht ik drie weken testen!

Wat is Refresh Teacaps?

Allereerst moet ik zeggen dat Teacaps een zeer goede aanvulling is op een gezonde voeding. Je kunt ze eigenlijk altijd gebruiken. De Teacaps hebben de belofte dat je je mooi, jong en sterk gaat voelen al vanaf het eerste gebruik. De Teacaps bestaan uit 95% puur EGCG. Dit is de hoogste zuiverheid EGCG verkrijgbaar in Nederland. EGCG is de krachtigste werkzame stof uit de groene theeplant en deze stof heeft héél veel -maar echt veel- voordelen. En vandaar ook de naam Teacaps.

Maar wat zijn eigenlijk de voordelen?

Antioxidant boost
De huid is een weerspiegeling van hoe jouw lichaam zich van binnen voelt. De caps geven je huid een echte oppepper. Het maakt je huid weer stralend, door de voedende werking. Daarnaast beschermen de capsules jouw huid tegen veroudering en uv-stralingen. Dit is te danken aan de sterke antioxidanten die in de capsules zitten! Antioxidanten staan bekend om de positieve bijdrage van de elasticiteit van de huid (bye-bye rimpels) en het verjagen van bacteriën. De zomer staat ook bijna (was het maar zo) weer voor de deur, de caps geven je ook een mooie bruine tint en een gave huid. De caps zorgen dus voor een natuurlijke frisse uitstraling!

Refresh Teacaps reviewDe drie werking

Dat je hart, je bloedvaten en cholesterol nauw met elkaar verbonden zijn is allang geen geheim meer. De Refresh Teacaps die omarmt deze samenwerking met alle liefde. Het houdt de bloedvaten soepel, verlaagt het cholesterolgehalte, houd je vaatwand sterk en je bloeddruk stabiel. Laat het bloed maar ‘’vloeien’’…

Nooit meer moe

Je kent het zelf wel dat je van hot naar her rent zonder enige ontspanning. Geen wonder dat je energielevel soms erg laag is. De capsule zorgt ervoor dat moe zijn minder voorkomt! Je gaat meer focus ervaren, balans en dat je minder gevoelig bent voor stress. Daarbij verhoogt het je weerstand aanzienlijk. Dat kunnen wij allemaal wel gebruiken nu het weer wat kouder wordt.

Daarnaast benoemd Refresh Teacaps de volgende voordelen van EGCG:

  • Het energieverbruik neemt toe, hierdoor is de kans groter dat je meer afvalt;
  • EGCG stelt het krijgen van ouderdomsdiabetes uit;
  • Ook psoriasispatiënten hebben baat bij EGCG;
  • EGCG helpt bij een gezond gebit;
 • EGCG bevordert het evenwicht in je maagdarmkanaal.

En dan te bedenken dat in de Teacaps 95% EGCG bevat! Wil je meer weten over de voordelen voor jou of over EGCG? Ontdek deze hier!

Refresh Teacaps ingrediënten Refresh Teacaps review
Refresh Teacaps ingrediënten

Hoe gebruik is Refresh Teacaps?

Dagelijks gebruik is essentieel voor het beste resultaat. Het fijne aan deze caps is dat ze geen bittere smaak hebben waar de meeste van gruwelen. Deze slik je juist heel gemakkelijk! Slik ze tweemaal daags op een nuchtere maag, een half uur voor de maaltijd. Ben je bang dat je ze vergeet? Leg ze neer op een plek waar je het meeste komt. Ik heb ze bijvoorbeeld neergelegd bij mijn waterkoker, daar ga ik ’s ochtends het eerste naar toe. Een bijkomend voordeel is, is dat je gehele gezin (inclusief kinderen) deze capsules kunnen slikken. Zo kunnen jullie elkaar herinneren aan het nemen van de Teacaps.

Mijn ervaring

Refresh Teacaps ingrediënten

Ik heb de Teacaps drie weken geslikt. Wat mij vooral opviel is dat de pillen helemaal geen vieze nasmaak hadden of moeilijk met slikken waren. Daarnaast heb ik echt gemerkt dat mijn huid er een stuk op vooruit is gegaan! Ik had een gavere huid dan drie weken geleden en dat was heel fijn. Zoals al gezegd, de huid laat de binnenkant van het lichaam zien, dus in mijn lichaam hebben de capsules ook goed werk verricht! Ik ben benieuwd of het ook bijdraagt deze winter aan mijn weerstand, dat zou ik nog even moeten afwachten. Tot nu toe nog niet verkouden gelukkig .

De Refresh Teacaps koop je gemakkelijk online op www.RefreshTeacaps.nl

Winactie!

Van Refresh Teacaps mag ik vier potjes Teacaps verloten onder de volgers van Gezondblog! Wil jij dit ook eens testen laat dat dan hieronder weten (en/of via het Facebook bericht) en wie weet ben jij de winnaar!

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

16 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

 • ??? Whoop whoop whoop ??? wat een superrr actie ik doe heel erg graag mee, ben zeer benieuwd.
  Veel voordelen ?Het energieverbruik neemt toe, hierdoor is de kans groter dat je meer afvalt;
  EGCG stelt het krijgen van ouderdomsdiabetes uit;
  EGCG helpt bij een gezond gebit;
  EGCG bevordert het evenwicht in je maagdarmkanaal.
  Een potje Teacaps is zeer welkom ???Antioxidant boost kan ik zeer goed gebruiken ???

 • Zou dit dan de energie boost voor mij zijn ? Na de griep, werkstress en een verbouwing kan ik wel wat extra energie gebruiken. Lijkt mij dat ik wel een geschikte tester zou kunnen zijn 😉 dus doe graag mee met de win actie.

 • Omdat het je bloedvaten soepel houdt en het je cholesterol gehalte verlaagt en ook nog eens jebloeddruk stabiel houd,ben ik zeer geïnteresseerd. Ik zou ze graag uitproberen!

 • Jaaa ik drink groene thee, en neem andere groene thee capsules. Hiervoor had ik ook weer andere griene rhee capsules. Ben van het uitproberen om te kijken wat het beste werkt 🙂 Dus deze zou ik ook graag willen uittesten .
  Helpt mij ook goed bij het sporten;) Dus kom maar op met deze winactie!

 • Lijkt mij wel wat…met een drukke baan in het onderwijs en 2 puberende kinderen en hun sport maar ook mijn ontspanning in de sport is het soms best lastig om de ballen hoog te houden met genoeg energie..

 • Nou dat zou mooi zijn als ze niet die vieze nasmaak hebben! Ja dan wil ik ze heel erg graag proberen. Beetje extra energie in deze tijd van het jaar kan nooit kwaad natuurlijk. ?

 • Heel graag! Ik zit zo laag in mijn energie en loop helemaal vast!
  Na een burn out en proberen het anders te doen val ik weer in de één na andere kuil.
  Probeer nu meer ontspanning te zoeken en wie weet zouden deze capsules mij ook kunnen helpen!??

 • Dit zou ik heel graag willen proberen. Mijn gezondheid is zo fragiel( 2x kanker) en een mega hoge bloeddruk (3 pillen voor) dat ik het heel graag op een gezondere manier zou willen doen. Ben nog maar 44 en ben te jong voor al die medicatie… dus ik zeg ja graag

 • Ik zou dit graag uitproberen, door ms chronisch vermoeid. Zou me weleens ‘fit’ willen voelen?

 • Deze groene thee is enorm rustgevend alsof je net uit de sauna komt.
  Maar ikzelf ga het gebruiken voor mijn chronische leukemie CLL.
  Wat ik las behalve alle onderzoeken naar kanker en het goede effect van groene thee is dit over een man die een zeldzame vorm: van van vorm van leukemie had.
  “Sindsdien slikte hij de ‘refresh teacaps’ (zie de site) welke de grootste hoeveelheid EGCG bevat (per capsule 100 mg 95% zuivere EGCG) die ik kon vinden. Om dit extract gaat het en baat het niet, het schaadt ook niet. Mijn man is inmiddels helemaal genezen…..
  Dus ik ga er tegen aan!

  Meer hier over: https://kanker-actueel.nl/NL/man-48-jaar-met-al-20-jaar-chronische-lymfatische-leukemie-cll-weigert-chemo-en-bereikt-een-langdurige-en-duurzame-remissie-na-behandeling-met-epigallocatechin-3-gallate-een-extract-van-groene-thee.html

 • Ongelofelijk, wat een gezondheidsvoordelen! En ook nog goed voor een mooie huid..Ik zou graag aan den lijve willen ondervinden wat Refresh Teacaps voor mij kan betekenen!

 • Graag maak ik kans op de refresh teacaps, om zelf te ondervinden wat het voor mij doet.
  Ik drink al veel groene thee, maar soms schiet dat er bij in, dan is het fijn dat het nu ook in capsules te krijgen is.

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken