MOVE

Strakke billen met de ‘One Leg Deadlift’

We hebben weer een tip van onze personal trainers. Deze week een oefening om de billen te trainen. Bekijk de video om te zien hoe je de oefening goed uitvoert.

Wil jij ook een goede oefening voor de billen en de hamstrings? Wij hebben een leuke oefening voor jou die je overal kunt proberen. Zie in het onderstaande video de “One Leg Deadlift.”

Benodigdheden voor deze oefening:

  • Een klein beetje ruimte zodat je je been naar achter kunt zwaaien en je romp naar voren kunt brengen
  • Balans/evenwicht
  • Evt. Dumbells om de oefening te verzwaren

Bekijk ook de website van Bram en Melvin: http://traininglifestyleenvoeding.nl/ Of en wil je ook begeleid worden door deze twee topsporters? Als Gezondblog volger krijg je korting! Geef deze coupon code in bij het afrekenen: TLVGZB

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken