MOVE

Win je eigen personal trainer en laat je 6 maanden begeleiden door een prof

Gezondblog Personal trainer

Last Updated on: 9th april 2016, 09:27 am

Sinds enkele maanden delen Bram en Melvin hun kennis met de volgers van Gezondblog.nl. Deze twee topsporters, die hun sporen hebben verdiend (en nog steeds verdienen) in de Judo-wereld, weten als geen ander wat je moet doen om in vorm te raken. Sinds een paar jaar is deze kennis voor iedereen beschikbaar! Ook als je geen personal trainer kunt betalen. Via hun online platform coachen ze een grote groep mensen die begeleiding nodig hebben bij het in vorm raken. Of je nou wilt afvallen, aankomen of fitter worden… Bram en Melvin krijgen je in vorm!

[quote_center]6 MAANDEN GRATIS: Om onze volgers te laten zien waar ze toe in staat zijn, geven we twee begeleidingstrajecten t.w.v. € 379,00 weg !![/quote_center]

De actie

Ga jij gratis onze personal trainers op de proef stellen? In samenwerking met personal trainers Bram en Melvin geven we dus twee programma’s weg! Jij wordt dan gecoached door Bram en Melvin die speciaal voor jou een programma op maat maken. Via hun online coachingsprogramma zullen zij jou begeleiden bij het behalen van je doelstellingen. Velen gingen jou al voor en behaalde waanzinnige resultaten. Bekijk hiervoor hun website.

Deelnemen:

Bram en Melvin zijn topsporters en succesvol als personal trainers. We geven dus niet zomaar een traject weg. Wat wij van jou vragen in ruil voor dit gratis programma is:

 • Je schrijft 2x per week een uitgebreid blog over je ervaringen en je vooruitgang (minimaal 400 woorden).
 • Eens per week maak je een video dagboek update (je filmt jezelf en dat mag gewoon met een iPhone)
 • Je bent gemotiveerd tot op het bot om het maximale uit dit programma te halen en bent geen opgever

Hoe kun je deelnemen?

 • Stuur ons een motiverende brief waarin jij uitlegt waarom wij nou juist jou moeten selecteren
 • Voeg in het document ook een foto van jezelf die we kunnen gebruiken voor de voor- en na foto

De voorwaarden:

 • Alle content (foto’s, video’s en teksten) die je ons stuurt worden eigendom van Gezondblog.nl en TLV.
 • Deelnemers melden zich direct aan voor zowel de nieuwsbrief van Gezondblog als de nieuwsbrief van TLV

Doe nu mee!

Stuur voor 1 september je motiverende brief, een foto en bijvoorkeur een video berichtje naar redactie@gezondblog.nl. Deze actie is uitsluitend voor mensen die onze Facebookpagina ge-liked hebben. Volg je ons niet? Doe dat dan hier voordat je je oproep instuurt.

Over de auteur

Redacteur

3 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen
 • Hee hoi,

  Krijg je ook een berichtje als je niet gewonnen hebt? Of is er nog niks bekend?

  Groetjes

  • Hoi Nadine, je hebt een mail ontvangen. Je bent een van de gelukkige winnaars 😉 Misschien zijn we in je SPAM box terecht gekomen?

   • Wauw! Jullie stonden inderdaad tussen mijn spam. Heb een mailtje gedaan. Onwijs bedankt!

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl