EAT Foodfeiten Reviews Winacties

Met voeding je immuunsysteem boosten!

voeding en immuunsysteem marjolein dubbers

Last Updated on: 21st januari 2022, 03:21 pm

Het onderwerp immuunsysteem is vandaag actueler en belangrijker dan ooit.  Het dringt bij veel mensen langzaam maar zeker door dat een sterk immuunsysteem super belangrijk is. Misschien stond je er eerder nooit zo bij stil, at en dronk je wat je wou en voelde je je sterk genoeg om de weekenden lekker door te zakken. En dat kan normaliter ook best lang goed gaan als je een beetje mazzel hebt!

Helaas is het afgelopen jaar gebleken dat mensen met een slecht immuunsysteem, overgewicht en/of onderliggend lijden sneller in het ziekenhuis komen te liggen als ze het coronavirus oplopen. Tevens gaat het herstel van alle ziektes ook een stuk langzamer als het immuunsysteem verzwakt is. Gelukkig kun je met de juiste voeding zelf je immuunsysteem enorm versterken en hierdoor jezelf een betere kans geven om snel te herstellen als je ziek bent geweest.

Opbrengst geheel naar goede doelen!

Het boek Voeding en Immuunsysteem komt daarom ook precies op tijd uit! Marjolein Dubbers was al aan dit boek begonnen met schrijven voor de coronacrisis maar nu dit zo’n belangrijk item is geworden heeft ze alle gezondheidbloggers benaderd om dit boek extra onder de aandacht te brengen. Dit om zo samen nog meer mensen te stimuleren om actief met goede voeding aan de slag te gaan en zo hun weerstand te vergroten. Wat mij hierin triggerde was dat ze de opbrengsten van dit boek in zijn geheel doneert aan 2 goede doelen en dit echt oprecht wil delen uit de gedachte dat iedereen dit nu zo nodig heeft!

Informatie en lekkere recepten

Ik heb het boek afgelopen week mogen ontvangen en het leest makkelijk weg en is erg overzichtelijk. Ook al is voor mij de inhoud al bekend toch voelde ik ook weer wat extra motivatie en inspiratie opborrelen bij het lezen van dit boek. Het boek bestaat uit heel veel informatie en kennis over de werking van groente en fruit en daarnaast staan er een aantal lekkere recepten in. Ik ben meteen de keuken ingedoken om weer eens wat tomaatjes te bakken in olijfolie (in het boek lees je waarom je tomaten beter kunt verwarmen en wat het voordeel is van de combinatie tomaten en olie) en heb ik een heerlijke Spicy Cacao Chai gemaakt (zonder de kokosroom, die had ik net niet in huis)!

voeding en immuunsysteem marjolein dubbers

Wie loot er mee?

Ben je ook geïnteresseerd in het boek dan kun je het heel eenvoudig hier bestellen voor maar 15,99 (of als eBook voor 7.99)

Tevens wil ik het boek wat ik heb ontvangen graag doorgeven aan iemand anders. Kan ik jou er blij mee maken dan kun je hieronder een berichtje achter laten. Ik kies 19 februari iemand uit de reacties.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

3 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

 • Hoi Evelina,
  Lijkt me een heel interessant en leerzaam boek. Loot graag mee.
  Groeten, Astrid

 • Ik heb net jou eerste boek uit en ben vol inspiratie en vind de nieuwe stijl een uitdaging en ook verassend. Ik zou dus graag ook dit nieuwe boek in mijn keuken hebben om zo nog meer ideeën op te doen. Groet Wieteke Toepoel

 • Hallo Evelina.
  Je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Dus zou graag mee doen met de verloting van je nieuwe boek. En me laten inspireren met jou recepten en visie om te werken aan mijn immuunsysteem.
  Vriendelijke groet Rinie

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken