Apple watch gezondheid
LIFE

Wat de Apple Watch voor je gezondheid kan doen

Vorige week presenteerde Apple de gloednieuwe Apple Watch. Een strak ontworpen horloge dat een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor ons opent. De Apple Watch en gezondheid gaan hand in hand. Dat is wel duidelijk. De stijlvolle smartwatch is namelijk voorzien van verschillende sensoren die je bewegingen en hartslag monitoren. Daarnaast lanceert Apple in iOS 8, die gelijk met de iPhone 6 gelanceerd zal worden, de Health app. De Apple Watch zal communiceren met de Health App om data over je gezondheid uit te wisselen.

Wat de Apple Watch en de Health app voor je gezondheid kunnen doen?

De Apple Health App en de Apple Watch kunnen je vooral stimuleren, motiveren en voorzien van data die je nodig hebt om de juiste gezondheidsbeslissingen te nemen. Uiteindelijk zul je het zelf moeten doen, maar deze tools kunnen je wel goed op weg helpen. Zo kan de Apple Watch je adviseren over de beweging die je nodig hebt, maar ook welke doelstellingen realistisch voor je zijn. Het schijnt een zelflerend systeem te zijn, die adviezen afstemt op jou persoonlijke ritme en prestaties.

Dit zijn de basis mogelijkheden, maar de eerste (app) ontwikkelaars zijn al druk bezig met het uitbreiden van de mogelijkheden. Wat de Apple Watch dus allemaal kan zodra deze wordt gelanceerd, is nog even afwachten.

Apple Watch kopen?

Je moet nog even geduld hebben. De Apple Watch komt begin 2015 pas in de winkel te liggen (vanaf € 349,-). Tot die tijd zul je je nog even moeten verlekkeren op deze onderstaande video. Zodra de Apple Watch uitkomt, zullen we zeker proberen er een te bemachtigen, zodat we deze kunnen reviewen… voor jullie natuurlijk 😉

http://www.youtube.com/watch?v=CPpMeRCG1WQ

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken