LIFE Mindfulness

Ademweekend: Reset je hoofd & lijf

ademweekend retreat retraite

Last Updated on: 3rd februari 2022, 07:57 am

Dit weekend (8-4 / 10-4) is voor iedereen die:

Zich wil ontwikkelen op persoonlijk gebied
✅ Wil leren om beter en dieper te ademen
Veel spanning in het lichaam voelt
✅ Tijd nodig heeft voor zichzelf
Ballast wil opruimen

Duik een weekend lang in je lichaam en uit je hoofd! Tijdens dit weekend doen we minimaal vier lange ademsessies en is er ruimte om dieper te gaan dan bij een gewone ademsessie. Door je adempatroon kun je veel van jezelf te weten komen zoals; wat wil je graag vasthouden? waarin mag je meer in ontvangen? wat houdt je tegen? en wat gebeurt er met je als je echt diep gaat ademen en alles toelaat? Het ademen zal je brengen waar jij naar op zoek bent. 

Naast de ademsessies gaan we aan de slag met verschillende energie-oefeningen en er is genoeg tijd voor bezinning, zelfbeschouwing, mijmeren en relaxen. Je duikt het hele weekend diep in jezelf krijgt inzicht in je patronen, komt in contact met wie je werkelijk bent en leert om meer te leven in het NU. Je kunt deze manier van ademen vergelijken met de Wim Hof methode, maar dan zonder ijsbad!

Dit weekend kan je verder helpen als je bezig bent met persoonlijke groei en jezelf beter te leren kennen. Heerlijk met een groep gelijkgestemde vrouwen in je lijf zakken, praten, relaxen, lekker eten en ook nog lekker lachen!

ademweekend vrouwen

Wat gaan we doen:

 •  Diepe ademsessies
 •  Verschillende energieke oefeningen
 •  Mediteren, reflecteren en onderzoeken
 •  Werken met energie, intenties en intuïtie
 •  Lopen, lachen, luieren en lekker eten!

Wat kan het je opleveren:

 • Innerlijke rust en vertrouwen
 • Meer zelfvertrouwen en kracht
 • Inzichten en bewustwording
 • Meer contact met je intuïtie
 • Meer levensenergie 
 • Een opgeruimd gevoel

Ervaring is niet nodig maar vindt je het fijn om eerst een privé ademsessie te ondergaan dan kun je altijd een afspraak met me maken.

Details ademweekend 8-4 / 10-4 *

Dit weekend vind plaats in Schoorl.  Je wordt ingedeeld in 2, 3 of 4 persoons kamer (wil je liever alleen liggen dan kan dat voor een toeslag van 45,-).

Inbegrepen:

 • Alle maaltijden
 • Alle dranken en snacks
 • Overnachting
 • 4 diepe ademsessies
 • extra oefeningen

De maaltijden zijn vegetarisch

Vrijdag 8-4: ontvangst rond 19:00 met lekkers, alle dranken, snacks en overnachting
Zaterdag 9-4: ontbijt, lunch, diner, alle dranken en snacks en overnachting
Zondag 10-4: ontbijt, lunch alle dranken en snacks, afsluiting rond 16:30

*  Je loopt qua lockdown en RIVM voorschriften geen risico; als het ivm de corona wettelijk niet is toegestaan om het weekend door te laten gaan wordt je deelname doorgeschoven naar een volgende datum.

Prijs inclusief alles € 425,-  

Je kunt je eventueel aanmelden via het formulier op deze pagina.

Hier nog een aantal leuke reviews van het afgelopen weekend

Review Esmeralda:

“Ik had al eerder 1 op 1 sessies bij Evelina gedaan en toen ik op zoek was naar een weekend voor mezelf, om even

ademweekend vrouwen

 op adem te komen en tijd in mezelf investeren toen wist ik dit is iets voor mij!
Door het weekend heb ik mezelf weer gevonden, meer zelfinzicht gekregen en rust.
Vooral de lange ademsessie in de avond met de groep was prachtig
Ik vond het mooi dat je tijdens het weekend samen bezig was, maar toch voor jezelf.
Het weekend voldeed aan mijn verwachtingen en daar een schepje boven op, ik heb helemaal niets gemist en heb me meteen weer opgegeven voor september!”

Reactie van Judith:

ademweekend vrouwen“ Zo dankbaar, nog steeds. Het weekend heeft me inzichten gegeven en de me-time die ik nodig had. Ik was voor de 2e keer mee en daarom was het voor mij nog ontspannender omdat ik wist wat komen ging. Ik ging dan ook dieper, vooral in de ademsessies.

De diepe ademsessie van zaterdag avond was wel een ‘dream come treu’.

En ook heerlijk dat er voor je wordt gezorgd tijdens zo’n weekend met lekker eten echt een verwennerij!

Ik zou het zeker aanbevelen voor een ander om ook een tweede keer te gaan want je beleeft het toch weer anders en gebeuren er andere dingen. Je groeit en laat dingen iedere keer weer meer los. Zou zelf een derde keer ook aanbevelen.”

Reactie van Linda:

“Ik heb heel even getwijfeld om mee te gaan omdat het voor een heel weekend was en met vreemden. Maar ik vond toch dat ik het verdiende en de korting was net het zetje om mee te gaan.

Heerlijk de rust en tijd voor mezelf en door alle oefeningen kreeg ik de bevestiging dat je toch echt zelf je eigen geluk maakt.

De intense ademoefening op zaterdag was voor mij fijn om oude emoties kwijt te raken, zonder te zoeken naar de oorsprong of ellenlange analyses. Ik heb geen enkele druk gevoeld om iets te moeten doen of kunnen, of iets te moeten delen. Het was fijn, zat goed in elkaar, goede afwisseling

Eigenlijk was het hele weekend 1 mooi moment. Fijne muziek, fijne sfeer, lekker veel tijd om te mijmeren, te wandelen, gewoon onder je dekentje te zitten. De verhouding tussen vrije tijd en samen het programma doen was precies goed.

Ik zou dit zeker aan een ander aanbevelen. Ik ging met een open mind naar het weekend, uiteraard had ik wel bewust gekozen voor het ademweekend, maar verder heb ik het over mij heen laten komen en het was precies goed. Vrije tijd, ontspanning en programma/actievere oefeningen.Fijne mensen, fijne begeleiding. Fijne plek. Lekker eten.”

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

1 Reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl