Restaurant L'Amorigen in Cala Nova, Ibiza
EAT Reviews

L’Amorigen, conscious food op Ibiza!

Restaurant L’Amorigen in Cala Nova, Ibiza verdient wat extra aandacht!

Op zoek naar fijne restaurants in Ibiza, die echt, puur en gezond eten serveren kwamen we tijdens onze laatste vakantie uit bij restaurant L’Amorigen uit. Op weg naar het schitterende strandje van Cala Nova viel ons blik meteen op de prachtige tuin met de sierlijke bomen, die voor een natuurlijke schaduw zorgen. Onder deze bomen heerlijke banken met kleurrijke kussens uitnodigend voor je klaar.

L'Amorigen, conscious food op Ibiza!
Restaurant L’Amorigen in Cala Nova, Ibiza

Het strandje ligt op 10 meter afstand dus na een ochtend luieren in de zon zijn we rond het middaguur terug gekeerd om wat te gaan eten. Onze timing wat precies goed want we hoorde al snel dat het restaurant pas twee dagen daarvoor geopend was! Een menukaart was er daarom nog niet maar de super aardige meneer van de bediening somde de hele kaart voor ons op. Keuzestress want alles klonk lekker, zowel de keuzes voor ontbijt als de lunch…  Op dat moment besloten we dan ook meteen om de volgende morgen het ontbijt te gaan proberen, dat maakte de keuze voor de lunch nu wat makkelijker.

Ibiza gezond en lekker eten
Proeverijtje van het huis

Het werd de gazpacho, de risotto en een vegetarische burger.We kregen nog een extra proeverijtje van het huis omdat we eigenlijk iets te vroeg waren voor de lunch en daardoor wat langer moesten wachten. Voor ons totaal geen ramp want we zaten heerlijk. Wat een smaakexplosie! Ik kon niet van alle ingrediënten thuisbrengen wat het was, sommige waren niet te vertalen, maar de smaken waren zo verfijnt en goed op elkaar afgestemd, heerlijk!

Risotto en een vegaburger
Risotto en een vegaburger

De kok kwam nog even langs onze tafel en vertelde dat hij kookt vanuit zijn hart om diegene die het kunnen waarderen daarmee te raken. Nou dan zat hij bij ons helemaal goed.

L'Amorigen, conscious food op Ibiza!
L’Amorigen, conscious food op Ibiza!

De volgende morgen zijn we zoals gezegd weer terug gegaan voor het ontbijt. Ik koos voor de yoghurt met home made granola. Toen het werd geserveerd was ik eerst even in de war want ze serveerde iets op een plat bord. Maar het was precies zoals beloofd. Een schala aan fijne vruchten en heerlijke granola met daaroverheen een dikke lobbige yoghurt en blaadjes gedroogde munt.

Overheerlijke yoghurt met granola

Kort samengevat: Je kunt bij L’Amorigen ontbijten, lunchen of dineren, maar ook gewoon even wat drinken in de tuin of aan de buitenbar. Intussen is er vast een menukaart maar hier kun je alvast wat ideetjes opdoen van wat er in juni 2018 op het menu stond. Alle gerechten zijn overigens biologisch en vegetarisch met kruiden uit eigen tuin.

L'Amorigen, gezond en lekker eten op Ibiza!
Genieten in de lounge banken

 

Adres: Calle ses Pedrisses 5, Cala Nova
Facebook: www.facebook.com/pg/lamorigen

 

 

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken