EAT

Kom je ook bij me langs?

Last Updated on: 7th december 2021, 03:36 pm

 

Margriet Winter Festival

Van 18 t/m 24 november staat Gezondblog ook op het Margriet Winter Festival!

We geven daar 6 gratis workshops op een dag waarin we heerlijke sapjes gaan maken met de slowjuicer. Je leert in de workshop hoe je lekkere en gezonde sapjes kan maken met fruit én groente. En je krijgt gratis tips en trics hoe je bewuster en gezonder kan leven zonder snelle koolhydraten en suikers.

Heb je nog nooit een gezond sapje geprobeerd kom dan zeker even langs! En wellicht heb je zelf al een slowjuicer of sapcentrifuge in je kast staan te verstoffen, dan kan je bij ons weer wat inspiratie opdoen!

schermafbeelding-2015-08-05-om-13-54-46

We werken tijdens het Margriet Winter Festival met de slowjuicers van Superjuicer.nl. Thomas en Linda van Superjuicer zijn net als ik ook helemaal gek van gezonde sapjes en willen de “gezonde boodschap” graag verder verspreiden. Zij hebben een eigen lijn van slowjuicers waardoor je voor een leuke prijs ook zo’n mooie sapmachine in huis kan hebben staan.

Wat is slowjuicen eigenlijk?

%e2%88%82%e2%88%9e46358Een slowjuicer is een sapmachine maar dan zonder scherpe messen maar met een fijne zeef. De groente en het fruit wordt langzaam (slow) door de zeef gedrukt waardoor er veel meer sapopbrengst is dan met een ouderwetse sapmachine. Je maakt er heerlijke frisse sapjes mee en de voedingsstoffen uit het sapje kunnen direct worden opgenomen in je bloed. De sappen uit een juicer zijn zo goed opneembaar voor je lichaam dat binnen 15 minuten alle cellen zijn voorzien van de geleverde vitamines en mineralen. 70% van de voedingsstoffen uit de ingrediënten blijft behouden en die zijn 100% opneembaar door je lichaam.
Om een indicatie te geven: het verteren van vast voedsel heeft ongeveer 50 uur nodig voordat alle voedingsstoffen zijn opgenomen. Perfect om op een snelle manier veel vitamines en mineralen binnen te krijgen.

Daarnaast is het gebruik van een slowjuicer erg prettig want deze is erg stil en je maakt met gemak een aantal liter achter elkaar. Ik maak vaak meteen van 1 soort sapje een hele voorraad en doe het in flessen in de vriezer. Dan heb ik altijd wat gezonds in huis als ik minder tijd heb.

Je kan zelfs het pulp van de sapjes nog gebruiken om gezonde recepten mee te maken dus aan inspiratie geen gebrek als je met de workshop mee doet!

We mogen van Superjuicer ook nog een korting aanbieden van 10%  op de slowjuicers. Deze korting is geldig tot eind december, misschien een leuk cadeau voor jezelf voor in de zak van Sinterklaas? De code die je op hun website kan gebruiken is: gezondblogwinterfair10

Op de site van superjuicer vind je nog wat instructie filmpjes van de slowjuicer[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9228″ img_size=”large” onclick=”custom_link” link=”https://www.gezondblog.nl/365-dagen-gezond-slank/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Wat nog meer?

Tijdens de workshop geven we nog nog extra tips hoe je gezonder kan eten met lekkere gerechten zonder toegevoegde suikers of onnodige zakjes en pakjes. We hebben speciaal voor het festival een proefweek gecreëerd van het online platform van 365 Dagen Gezond Slank om de bezoekers een gratis testperiode te geven en natuurlijk hebben we er een leuke winactie aangekoppeld!

Dus volop redenen om langs te komen bij onze workshop stand op het Margriet Winter Festival![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl