EAT

Paleo voor kids: Leer je kinderen gezonder eten (incl. heerlijke kindergerechten)

Paleo voor kinderen

Last Updated on: 29th januari 2021, 03:48 pm

Het Paleo dieet is inmiddels het snelst groeiende dieet ter wereld en is gebaseerd op de eetpatronen van onze voorouders. Er is een enorm aanbod aan boeken over het Paleo dieet voor volwassenen, maar onlangs lanceerde Nederlands Paleo-guru Mitchel van Duuren zijn ‘Paleo voor kids‘ boek. Ook ik ontvang veel vragen over het Paleo dieet voor kinderen, het is dus kennelijk iets wat veel bij de mensen speelt. Logisch natuurlijk. Steeds meer mensen beseffen dat we met z’n allen steeds meer rommel eten.

Op een bepaald moment beseffen we dat we gezonder moeten eten en passen ons eetpatroon aan. In praktijk blijkt dat veel mensen nog wel moeite hebben om het eetpatroon van de kinderen om te gooien. Ikzelf heb daar ook wat moeite mee gehad, maar gek genoeg mijn zoontje niet. Het liefst eet hij vlees, worst, noten en fruit… ja klopt… groente staat nog niet in het rijtje 😉

Het Paleo dieet is uitermate geschikt voor kinderen en gezond. Het is niet perse een dieet dat inzet op de beperking van calorie-opname, dus je doet je kinderen niets tekort! Sterker nog… er staan echte traktaties in voor de kids 😉 Ze krijgen de voedingsstoffen en energie binnen die ze nodig hebben, maar zonder de rommel die nu veelal door hun eten zit.

Bestel Paleo voor kids hier en voed je kinderen op met een gezond eetpatroon!

Paleo voor kinderen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl