LIFE Mindfulness MOVE Winacties

Past YOGA in jouw leven? Win 3x een yogaset!

Last Updated on: 1st december 2021, 12:01 pm

Inmiddels zijn we allemaal wel op een manier bekend met yoga: je hebt een keer een proefles gevolgd, je bent een diehard yoga beoefenaar, je kent iemand die aan yogi doet of je hebt wel eens een yoga workshop op een evenement gezien. Dat yoga gezond voor je is, zal ook geen nieuws zijn. Maar waarom past yoga bij jouw leven? Heb je hier wel eens over nagedacht en sta je open om het te proberen? Hieronder volgen 8 redenen waarom yoga bij jou zou passen.

Reden 1: Yoga zorgt voor rust en vernietigt stress
Als je een druk leven hebt waar stress eerder regel dan uitzondering is, dan is yoga jouw uitweg. Rol je yogamatje enkele keren per week uit en las daarmee een ultiem rustmoment in waarbij je al je stress van je af laat glijden en de rust in je hoofd terug laat keren.

Reden 2: Je bevindt je in een eerlijke wereld
In het dagelijkse leven gaat het vaak om succes, status of geld en soms is het lastig om daaraan te ontkomen. Ben je veel bezig met je werk of carrière, studie of andere uitdaging in het leven? In de eerlijke wereld van yoga ben je bezig met de dingen in het leven waar het uiteindelijk écht om gaat: liefde, rust en eerlijkheid. Meerdere keren per week een gezonde boost aan eerlijkheid en liefde doet wonderen!

Reden 3: Je krijgt een flinke dosis energie en levenslust
De rust, het laten ontsnappen van stress en het in contact blijven met de zuivere wereld van yoga waarin status en macht geen rol spelen, houdt je met beide benen op de grond. Hierdoor krijgt je een flinke dosis energie waardoor je iedere dag het uiterste uit jezelf kunt halen zonder jezelf tekort te doen. Je hebt zin in het leven en gaat met een glimlach de deur uit. En dat is toch net wat anders de haast die je normaal hebt met in je achterhoofd de gedachte aan je overvolle agenda.

Reden 4: Je kunt er oude kwalen of aandoeningen mee genezen
Yoga bestaat uit veel verschillende stromingen en alle soorten yoga kennen hun unieke oefeningen (asana’s). Welke soort of asana je ook kiest, ze dragen allemaal bij aan de gezondheid van minimaal één onderdeel van je lichaam. Je organen, spieren, zenuwen en gewrichten hebben veel baat bij yoga oefeningen omdat je er door de oefening bijvoorbeeld meer zuurstof naartoe stuurt of blokkades mee opheft. Zo kun je nog eens van een kwaal of aandoening afkomen waar je al een tijd mee kampt.

Reden 5: Je houding en zelfverzekerdheid verbeteren
Bij veel oefeningen staat je ruggengraat centraal. Dankzij de goede oefeningen voor je ruggengraat stimuleer je een gezonde houding. Door het toenemende aantal zittende banen wordt de slechte houding een steeds vaker voorkomend lichamelijk probleem met mogelijk ernstige gevolgen. Dankzij de gezonde houding zal je merken dat je zelfverzekerdheid ook toeneemt. Een rechte rug komt een stuk zekerder over dan een gebogen houding.

Reden 6: Je wordt er sportief en gespierder door
De letterlijke betekenis van yoga is ‘juk’ in het Sanskriet en daarmee staat yoga voor de verbinding (een juk verbindt twee onderdelen) van lichaam en geest. Het lichamelijke gedeelte stimuleert spiervorming en zorgt voor een sportief en mooi gevormd lichaam. En wie wil dat nu niet? In tegenstelling tot sommige andere sporten gaat het bij yoga niet alleen om het vormen van een gespierd of sportief lichaam, maar dit bijkomende voordeel is natuurlijk niet verkeerd!

Reden 7: Je ademhaling en daarmee concentratie verbeteren
We leven in een snelle wereld en daarmee is onze ademhaling niet bepaald goed te noemen. Ga eens na hoe jouw ademhaling is? Hoe lang doe je over één ademhaling? Gaat dit eerder richting de 5 seconden of juist 20 seconden? Een diepe buikademhaling zorgt voor interne rust en geeft je zowel lichamelijk als geestelijk veel kracht. Een goede ademhaling stimuleert vervolgens een goede concentratie en nog veel meer waar je iedere dag veel baat bij hebt. Naast yoga is mediteren ook een hele fijne manier om je ademhaling, concentratievermogen, houding en rust te stimuleren. Met behulp van een meditatiekussen en een van de vele handige meditatie apps kun je wanneer het jou uitkomt een meditatiemoment inlassen.

Reden 8: Je leert veel over je lichaam en je gezondheid
Binnen yoga is gezondheid een belangrijk woord. Alles wat je doet, draagt bij aan een betere gezondheid van jezelf, geestelijk en lichamelijk. Door regelmatig yoga oefeningen uit te voeren en je te verdiepen in de yogaleer ontdek je je eigen lichaam en gaat er een nieuwe wereld van gezondheid voor je open. Je leert niet alleen meer over je lichaam, maar ook over je lifestyle, voeding en keuzes die je iedere dag maakt.

Winnen winnen winnen!

Ben jij overtuigd door één van de bovenstaande redenen en wil jij binnenkort op je eigen yogamatje aan de slag? Dat kan! Ik mag van Superyoga.nl 3 setjes yogamatten weggeven die jij kunt winnen!


Set 1: Een extra lange en brede paarse yogamat die geschikt is voor bijna alle yogastijlen! + yogamat elastieken


Set 2: Een stoere oranje Gaiam mat voor beginnende yogi’s + rustgevend lavendel oogkussen


Set 3: Een stijlvolle turquoise sticky yogamat voor beginners + katoenen zwarte yogatas


Actievoorwaarden
– Laat vóór 22/01 in een reactie hieronder weten waarom yoga bij jouw leven past én welke yogaset jij graag wilt winnen
– Wees gelukkig en eerlijk en deel je liefde met je naasten

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

62 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

 • Ik wil yoga toch weer oppakken en deze keer gewoon thuis. Enige jaren geleden heb ik wat lessen gevolgd. Door gebrek aan financiële middelen moest ik afhaken. Ik ben nogal een stresskip en met yoga kan ik tot rust komen (uiteindelijk).

 • Ik heb altijd erg hard en veel gewerkt en 6-7 januari mijn laatste werk weekend gehad. Ben nu gepensioneerd, er gaat een heel ander leven komen voor mij waar ik nog een goede invulling aan zal moeten geven. Yoga is een van de dingen waar ik over nadenk. Het lijkt me fijn om controle over je lichaam en geest te krijgen, fitter te worden en sterker. Daarom zou ik een van de yogamatten prima kunnen gebruiken.

 • Met mijn stramme en op sommige plekken door artrose getroffen lijf ben ik elke dag gaan wandelen naar mijn werk om toch de nodige beweging te krijgen. Ik voel dat yoga gaan doen de ontbrekende schakel is en ook rust in mijn hoofd kan brengen.

 • ik zou graag de eerste brede lange mat willen zodat ik allerlei oefeningen kan uitproberen 🙂 ik wil graag wat beter voor me zelf gaan zorgen door gezonder te eten en meer in beweging te komen en om wat meer rust voor mezelf te creëren en yoga/ hardlopen trekken mij wel dus wil ik hier graag mee beginnen 🙂

 • Ik wil dolgraag set 2, de stoere oranje Gaiam mat voor beginnende yogi’s + rustgevend lavendel oogkussen winnen omdat ik blij word van de oranje kleur en gewoon omdat ik het mijzelf gun… En n ander natuurlijk ook… 😉

 • Ik zou heel graag Set 2 winnen. Door mijn Fibromyalgie heb ik dagelijks veel pijn en ervaar ik veel stress. Er is me geadviseerd om yoga te gaan doen, uiteraard zal ik dit in alle voorzichtigheid op moeten pakken en is de beginnersmat met een rustgevend lavendel oogcompress heel goed voor mij zijn.

 • Wauw! Ik wil al zolang es echt beginnen met yoga. Leren goed omgaan met je lijf en leren ontspannen en ontstressen. Tegelijkertijd nieuwe energie en levenslust opdoen en ook aan mn houding en mn spieren werken.
  Ik ding dus heel graag mee naar set 2, de prachtige mat en het ontspannende masker. Fingers crossed!

 • Nu ik, hopelijk, na bijna een jaar weer een baan heb, is lijkt het me fijn om me dan even te ontspannen met yoga na een werkdag. Met set 2 moet dat zeker lukken om het ook daadwerkelijk te doen. De kleur alleen al geeft je de energie om te beginnen.

 • de brede yogamat voor beginners zou ik fantastisch vinden. ik hoop dat yoga ook voor n 64plusser balans kan brengen en dat ik de oefeningen mee kan doen.

 • Ik zou graag set 2 willen winnen, zodat ik thuis yoga kan uitoefenen. Ik doe al 1keer in de week poweryoga maar zou het graag thuis vaker in de week willen doen om nog meer rust in m’n lijf te krijgen.

 • Goedemorgen, graag zou ik set 1 winnen…..2x in de week ben ik op mijn mat te vinden: dit is voor mij de ontspanning die ik nodig heb met mijn drukke baan! Ik ben dan ook al hard aan een nieuwe mat toe☺

 • sinds afgelopen jaar ben ik begonnen aan Yoga en heb gemerkt dat het mij helpt mijn PTSS in betere banen te leiden. 1x per twee weken een les is niet voldoende en nu ben ik op zoek naar materialen om ook thuis minimaal 2x per week (en liefst elke dag) te kunnen oefenen. set 2 zou voor mij denk ik een mooie start zijn voor het “thuisoefenen”

 • Ow heel graag set nummer 3. Ik hoop echt dat ik het weer ga oppakken. Nu verzin ik soms smoesjes om nog niet te beginnen. Maar met deze set MOET (Mag. Natuurlijk ) ik wel weer.

 • Ik ga voor yogaset 2 omdat de kleurigheid bij mij past.

  Ik kom net uit het ziekenhuis na een dubbele longembolie en uitzaaiingen door borstkanker en wil zo graag proberen wat rust te creëren in deze hectische maar ook verdrietige tijd! ❤️

 • Na bovenstaand gelezen te hebben, denk ik dat yoga iets voor mij zou kunnen zijn. Heerlijk ontspannen de oefeningen doen om een goede yoga mat met daarbij de lavendel oogkussen lijkt mij geweldig. Ik ben er klaar voor.

 • Ik ben herstellende van een kop-staartbotsing (whiplash) en ik denk dat Yoga mijn herstel gaat bevorderen. Set 2 zou dus welkom zijn!

 • We hebben momenteel heel veel stress door overlijden van vriendin en overlijden van een zwager die ongehuwd was.
  Vooral voor dat laatste veel regelwerk.
  De meningen over de erfenis is verdeeld en ik sta er als een bunker tussen om de boel goed te blijven laten verlopen.
  Kan dus heel goed ontspanning gebruiken.
  Daarbij heb ik PDS dus is ontspanning wel gewenst.
  Zou het heel leuk vinden om een set voor yoga te winnen zodat ik dat thuis kan gaan doen.

 • Ik houd van yoga omdat het mij helpt ontspannen en ook omdat ik er soepeler door word. Op mijn leeftijd is het ook belangrijk om mijn spiermassa te behouden, die anders zou verminderen.

  Ik zou graag de brede, lange yogamat willen winnen.

 • Ik zou graag kans maken op set 1.
  Heerlijk mijn eigen yogamat.
  Om lekker thuis ontspanningsoefeningen te kunnen doen.

 • Ik zou graag set 3 winnen. De sticky mat lijkt me ideaal voor de yogalessen die ik volg.

 • Yoga past in mijn leven omdat het me helpt te ontspannen en fit te blijven doordat je met je hele lichaam werkt. Yoga helpt me dealen met m’n depressie. Door omstandigheden kan ik niet meer de wekelijkse lessen volgen maar met de video’s van yoga.tv kan ik thuis aan de slag met yoga. Ik doe graag mee voor set 1, met name omdat ik lang ben (1,84 m) en ik op deze mat ook heerlijk de savasana kan doen zonder uit te steken met m’n voeten.

 • Wat wat een gave actie en ik kan yoga zeker gebruiken! ik word bijna 40 en tja dan wordt je toch echt stijver 😉 nee zonder gekheid ik ben begonnen met mediteren en wil graag aan de slag met mediteren en set nummer 2 zou me net dat duwtje in de rug geven om echt te gaan beginnen en dan een oogkussen erbij wow wat een verwennerij!

 • Ik zou graag de moiie yogamat met lavendel oogkussen willen winnen. Wat een mooie cadeaus, na de oefeningen nog even een oogkussen als extra ontspanning.

 • Graag set 2 voor mijn dochter die zich juist deze week aangemeld heeft voor een beginnerscursus yoga en volgende week gaat beginnen. Door o.a. te veel stress heeft zij haar opleiding moeten stopzetten en heeft zij veel nek- en schouderklachten en veel hoofdpijn. Zij hoopt dat yoga haar kan helpen deze klachten te verminderen. Het oogkussen zou zeer zeker van pas komen en het zou een super leuke verassing voor haar zijn! Ik gun het haar zo en hoop echt dat ze zich beter gaat voelen.

 • Zal ik het dan toch eens doen?
  Zou het helpen?… beter slapen, minder onverklaarbare spierpijn, verbetering bij het hardlopen.. . Meer energie? ? heb mijzelf overtuigd denk ik!
  Ga eens een proefles proberen in de buurt? # goede voornemens 2018

 • Jaaa, ik zou heel graag de eerste set willen winnen. ik ben al jaren beoefenaar van yoga, het heeft me al zo veel opgeleverd aan rust, balans en een sterker lijf! Inmiddels ben ik zelfs bezig met een opleiding tot hathayoga docent. Maar mijn oude vertrouwde matje is inmiddels net zo’n beetje aan vervanging toe, dus dat zou heel mooi uitkomen :-).

 • Ik ben de laatste tijden dikwijls gestresseerd door lange werkdagen, privé, jammer genoeg veel stress. Het enige dat me rustig kan maken is rustgevende muziek. Ik heb sinds een kort een nieuwe levensstijl aangenomen, gezonder eten. Ik hoop hierbij ook wat meer beweging te kunnen doen en dit met yoga. Rustige muziek en oefeningen voor heel mijn lichaam waar ik rustig van word. Set3 lijkt me fijn! Leuke mat en een handige tas om deze na elke yoga beurt op te bergen.

 • Het is echt heerlijk om de dag te beginnen met yoga, sinds een jaar ben ik wekelijks in de les. Soms moet ik me er toe zettenmaar ben altijd weer blij als ik geweest ben. Zou graag een van de sets willen winnen, de oranje lijkt me erg relaxed. Maar leuk vind ik het om te lezen dat er steeds meer mensen van de yoga gaan genieten..

 • Naast mijn werk als natuurgeneeskundigtherapeut ervaar ik hoe belangrijk yoga is voor mijn lichaam en dat ik vol energie mijn cliënten kan en mag begeleiden naar een gezondere leefstijl.
  Ik zou graag de lange paarse mat willen ivm

 • Yoga helpt mij om bewuster mijn leven te leven. Set nr 1 zou mij helpen om mijn yoga vaker toe te passen als ik ’s avonds thuis ben en dan voor het slapen gaan nog wat oefeningen kan doen en de rol netjes opgerold kan worden.

 • Mijn huidige yogamat is wel aan vervanging toe! En dan ook nog elastieken bij set 1…voor nog strakkere benen! ??

 • set 1 om mijn lichaam weer “in shape” te krijgen evenals mijn psyche door het weer in balans te brengen, ying en yang kunnen immers ook niet zónder mekaar !

  • volg beide facebook sites en heb het gedeelt
   Twitter volg ik onder MissMomzy
   Pinterest onder DinyG

 • Dit is voor mij een geweldige kans om een nieuwe start te maken met yoga. Als ik de 8 redenen lees dan gaat in eerste instantie mijn hart sneller kloppen. Dit is waar ik naar opzoek ben!! Ik zou alle 8 redenen om graag weer ervaren, voelen en beter leren. Nu ben ik daar niet bewust genoeg mee bezig. Best moeilijk om een keuze te maken maar na ff denken ga ik voor set 2 een stoere beginners mat en een relax lavendel oogkussen.

  • Carla je hebt gewonnen 🙂 Ik mail je nog even voor je adres gegevens. Veel plezier met deze mooie set!

 • Sinds een tijdje na enige twijfel gestart met Yoga! En het bevalt erg goed. Door hypermobiliteit heb ik geregeld (lees dagelijks) last van pijnklachten in verschillende spiergroepen.. ik hoop van harte dat Yoga (na heel wat therapien te hebben gevolgd/geprobeerd) mij gaat helpen en ervoor zorgt dat ik mijn passie/werk in de gehandicaptenzorg kan blijven doen :). Zetje 2 zal zeer welkom zijn voor thuisgebruik. Nu maar duimen :).

 • Ik zou set drie wel willen, omdat ik die turquoise mat wel een hele mooie kleur vind.
  Mijn uurtje yoga op donderdagochtend in de sportschool is voor mij echt heerlijk om beweging in mijn lijf en rust in mijn hoofd te krijgen, want dat valt met vier kinderen en een huis in de verbouwing niet altijd mee…

 • Het zou super zijn als ik een van de drie kan winnen. Drie jaar geleden in een burn out terecht gekomen, en OAS het laatste half jaar begin ik te aarden en te leren om mijn energiebanen beter te laten lopen. Van de week een eigen ruimte ingericht om te ontspannen. Dit zou de finishing toach zijn!!! 🙂

 • Dit lijkt me een goed begin om mijn nieuwe yoga avontuur mee te beginnen. Ik doe graag mee voor de beginner set (set 3). Na een zware periode is het tijd voor ruimte in mijn hoofd en lijf. En met zo’n mooi startpakket kan het nieuwe leven niet meer stuk!

  • Je hebt een prijs gewonnen Liesac! Ik mail je even voor je adres gegevens. Veel plezier met de mooie prijs!

 • de brede lange mat lijkt mij geweldig. ik heb me ingeschreven voor yogatv om eindelijk thuis aan yoga te gaan doen. een van mijn goede voornemens voor 2018

 • Ik zou graag set 2 winnen.
  Mijn dochtertje is 8 jaar en sinds ze gestart is met kinder yoga heb ik het gevoel dat ze meer zelfvertrouwen heeft.
  Dit zou haar eigen setje worden. Een plaats om tot rust te komen, tot zichzelf, in een wereld vol prikkels en verwachtingen.

 • Set twee omdat ik merk dat ontspanning echt nodig is. En ik geen top sporter ben maar graag thuis ben en dit dus thuis goed kan doen op mijn moment van de dag als niemand thuis is. Sinds een maand bezig en voel me beter dan ooit durf nu ook al veel meer. En heb erdoor geleerd dat ik best soms nee mag zeggen. Dat voelt goed en de mensen om me heen zijn verbaasd want het is altijd ja omdat je niemand te kort wil doen. Maar loop achter mezelf aan. Mag best wel meer aan ik denken. En dat voelt goed. Me zelf proberen te zijn of te ontdekken wie ik ben. Heb me nog nooit zo goed gevoeld.

 • Dit klinkt echt heerlijk! Ik heb al zoveel goeds en mooie dingen gehoord over yoga, dat ik er nu thuis ook zelf mee wil beginnen. Dus zo’n mooie set die zal bij mij zeker goed van pas komen!

 • Ik vind het rustgevend. Nu met een baby op komst, thuis met mijn yoga-app op een nieuwe mat met een heerlijk rustgevend lavendel kussen (set 2) dat klinkt fantastisch! ?

 • Yoga past heel erg in mijn leven omdat ik altijd erg druk ben en bijna nooit een rustmoment kan vinden (vooral niet in mijn hoofd). Door Yoga kom ik veel meer terug tot mezelf en leer ik veel beter mijn ademhaling onder controle te houden. Daarnaast vind ik het ook heel fijn om mijn lichaam soepel en fit te houden door de Yoga! Ik zou heel graag set 2 willen! Een hele mooie kleurrijke mat en dat oogkussen lijkt me ook heel fijn om te proberen! Zeker met mijn slaapproblemen zou dit nog best kunnen helpen.

 • Ik zou graag set 3 winnen zodat ik de mat in de mooie tas overal mee naartoe kan nemen.
  In de zomermaanden doen ik en mijn vriend yoga cruises met onze zeilboot langs de kust van het prachtige Turkije en de Griekse eilanden en in de winter zijn we in Nederland. Daarom zouden de mat en tas heel goed van pas komen!

  • Leuke Actie. Ik probeer sinds enige tijd dagelijks enkele yoga oefeningen te doen. Ze helpen super.
   Enige tijd geleden was het zwaar om er mee te beginnen omdat ik goed vast zat. Maar toch ben ik er mee begonnen met veel pijn en stilaan meer leniger geworden. Ik wist niet dat je er gespierder van werd, maar het is eigenlijk inderdaad zo. Mooi meegenomen. Graag set 1 indien ik erbij ben.

 • Jaaaa, zeer welkom. Set nummer 3.
  Ik hou van yoga & meditatie.
  Ik geef zelf baby-yoga en dreumes en peuter yoga lessen.
  Nu eens een set voor mezelf ?

 • Ik heb in Delft yogalessen gevolgd en nu ik verhuisd ben wil ik het weer opnieuw beginnen.

 • Sinds 3 jaar ben ik hot yoga gaan doen, mede op aanraden van mijn dochters. Ik ben mijn hele leven best wel sportief bezig geweest (tennis, fitness en Pilates), maar mijn leeftijd (65) begon toch wel voelbaar te worden….achterom kijken bij het fietsen en autorijden bijv.
  Yoga, en met name yoga bij een temperatuur van 38 graden, heeft mij heel goed gedaan, niet alleen fysiek maar ook mentaal.
  Ik zou een nieuwe mat heel goed kunnen gebruiken, want de mijne begint aardig te slijten. Mijn voorkeur zou uitgaan naar de oranje mat.

 • Wat een leuke matten. Ik kan niet kiezen, maar als het echt moet loot ik graag mee voor de turkooise.
  Heerlijk, even een momentje voor mezelf op mijn eigen mooie matje.

 • Hallo! het lijkt me heel leuk om eens mee te doen met deze actie.ik doe namelijk al voor het 5e jaar op rij aan yoga en ik begin daar eindelijk bewust de vruchten van te plukken. Ik wil hier dan ook graag nog heel lang mee doorgaan. En misschien is het wel het moment om mijn matje dat eigenlijk voor een andere sport bedoeld is en daarom veel te dik en te zacht is, te vervangen door een echte yogamat. Ik staar me al 5 jaar blind op fie grote dunne mat van mijn leraar. Wil het toeval toch niet dat dit de mat van de eerste foto is zeker!? Ik zou het geweldig vinden om deze te mogen ontvangen. Zo hoeven mijn armen niet meer op de planken vloer bij de grondoefeningen en schuif ik niet meer heen en weer bij de hond. Ik kijk rijkhalzend en vol blijde verwachting uit naar de trekking! Hilde ui Westerlo

 • Ik zou set 3 heel graag winnen. Ik zit momenteel in een Burn Out na vele jaren van hoogspanning. Na eerst begonnen te zijn met meditatie heb ik afgelopen donderdag mijn eerste yoga les gehad. Wat voelde dat goed!! Ik ben helemaal om ❤. Op naar een leven in balans. Als alleenstaande moeder in de ziektewet zijn de financiële middelen minimaal. Set 3 zou daarom voor mij een geweldig begin zijn om ook thuis ermee aan de slag te gaan ❤❤

 • Yoga helpt me dicht bij mezelf te blijven in het voelen en zijn. Maar ik heb nog steeds geen matje thuis. Daarom zou ik graag mee willen loten voor set 1.

 • ik zou graag de gaiam mat en het oogkussen willen winnen. Het lijkt me super rust gevend om yoga te doen. Neem er nooit de tijd voor maar als je zon mooie mat hebt dan ga ik het zeker doen.

 • Hallo Evelina,
  Wat een leuke winactie ! Graag zou ik kans willen maken op Set nr 1. Ik wil graag beginnen met Yoga beoefenen en heb nu eigenlijk alleen een matje die ik een keer heb gekocht bij de Wii(een hele tijd geleden alweer). Het lukt wel maar het is niet comfortabel(en eigenlijk te klein). Hoog tijd voor een echte Yogamat, zodat ik dit samen met mijn moeder kan doen, zij doet het nu al een hele tijd en ik zie hoe relaxed ze er van wordt en er flexibel door blijft. Ik ben nu 26 jaar en erg druk met scholing en werken. Ik ervaar dat me lichaam wel enige rust momentjes kan gebruiken.

 • Omdat ik dan geen excuus meer heb om te beginnen met yoga! Zit al lang in m’n hoofd maar komt er niet van, nu geen excuus meer!

 • Op de één of andere manier ben ik door allerlei gebeurtenissen in mijn eigen leven en dat van mijn kinderen mijzelf een beetje kwijt geraakt. Ook fysiek gaat het door mijn fybromyalgie hierdoor slecht. Ik zou graag weer met yoga willen beginnen om rust in mijn hoofd te brengen, de weg naar mijn innerlijke zelf terug te vinden én mijn lichaam weer in conditie te brengen.

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl