Inspiratie

Sedumdak subsidie | NatureGreen

Naturegreen zorgt ervoor dat je dak op een duurzame manier wordt bedekt
Naturegreen zorgt ervoor dat je dak op een duurzame manier wordt bedekt met natuurlijke begroeiing. Zeker de moeite waard omdat het goed isoleert en goed voor de biodiversiteit is.

Last Updated on: 29th juli 2022, 08:55 am

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sedumdak subsidie

Wilt u een sedumdak aanleggen en gebruik maken van subsidie? Vaak is dat mogelijk! Of u aanspraak kunt maken op subsidie is afhankelijk van de gemeente waar u woont. Niet alle gemeentes hebben namelijk dezelfde regelingen of mogelijkheden. Daarnaast wordt eventuele subsidie in sommige delen van Nederland verzorgt door de provincie, het waterschap of een ander fonds. Bekijk daarom goed wat op u van toepassing is!

 

Let op de voorwaarden!

Waar veel mensen niet van op de hoogte zijn, is dat er vaak voorwaarden vast zitten aan subsidieregelingen. Deze zijn vaak terug te vinden op de website van de subsidieverlener, maar staan ook in het overzicht van NatureGreen. Gemeenten kunnen bijvoorbeeld eisen stellen aan de oppervlakte van het dak, de waterbergende capaciteit, het bouwjaar van het pand of het type vegetatie. De ene gemeente is hier wat makkelijker in dan de andere. Om verassingen te voorkomen is het daarom belangrijk dat u van tevoren goed kijkt welke voorwaarden op u van toepassing zijn. In sommige gevallen is het namelijk voordeliger om geen aanspraak te maken op de subsidie, bijvoorbeeld wanneer u slechts een klein groen dakje aan wilt leggen. Let hier dus goed op!

 

Bekijk nu ons subsidieoverzicht!

Wilt u meteen weten of u ook in aanmerking komt voor subsidie? De meeste gemeentes hebben deze informatie op hun website staan. Soms is dit echter moeilijk terug te vinden, of zijn de voorwaarden van de subsidie niet meteen duidelijk. Daarom hebben we bij NatureGreen een volledig subsidieoverzicht op onze website gezet! Zo ziet u in één oogopslag of uw gemeente subsidiemogelijkheden heeft en aan welke voorwaarden u eventueel moet voldoen. Heeft u hier hulp bij nodig, of bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn bij NatureGreen wat betreft het aanleggen van een sedumdak? Neem dan gauw contact op met één van onze adviseurs![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over de auteur

Gezondblog Redactie

De redactie van Gezondblog plaatst dagelijks informatieve artikelen over gezonde voeding, gezond leven, mindfulness en work life balance en nog veel meer. Gezondblog bestaat al meer dan 10 jaar en is inmiddels een bekende naam in het 'online gezondheidslandsschap'. Onze redacteuren voorzien de website al jarenlang met informatie over de nieuwste trends op food en move gebied en geven hun deskundige mening.

Bekijk ook eens onze Twitter en Facebook pagina!

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl