Tips om je woonkamer een persoonlijke touch te geven
Inspiratie LIFE

Tips om je woonkamer een persoonlijke touch te geven

We hebben allemaal wel een beeld van hoe we onze woonkamer willen inrichten, althans wat we zoal aan meubilair en andere spullen in onze salon willen hebben.

We doen ook ideeën op als we bijvoorbeeld vrienden bezoeken of als we een woonboulevard binnenlopen. En natuurlijk is er ook online veel inspiratie te vinden. Maar hoe geef je nou echt die specifieke touch aan die belangrijke woonruimte? We geven een paar tips om jouw woonkamer persoonlijk te maken.

Voeg je favoriete kleur toe aan je woonkamer

Als er iets is waarmee je letterlijk een persoonlijke tint aan jouw woonkamer geeft, dan is het kleur. Dat kan zich beperken tot kleurrijke voorwerpen en details, maar je kan natuurlijk ook één of meer wanden een kleurtje geven. Onze tip: maak het vooral niet te bont. Je kan altijd nog wat kleur toevoegen. Kleur weghalen is soms wat lastiger. Vraag je ook af of je die hippe, felle kleur over een paar maanden ook nog mooi vindt. Je woonkamer persoonlijk maken doe je dus vol enthousiasme, maar ook met beleid. 

Persoonlijke foto’s of herinneringen toevoegen

Nóg persoonlijker wordt jouw leefruimte met persoonlijke voorwerpen. Dat kan bijvoorbeeld een mooie blikvanger zijn zoals een bijzondere kast die je helemaal zelf hebt opgeknapt, maar ook bijvoorbeeld een grote vaas of antieke klok. Je laat nog meer van jezelf zien als je foto’s ophangt. Dat kunnen foto’s zijn op een bijzondere locatie of tijdens een bijzondere sport- of andere prestatie. Een foto met je partner of van je kinderen maakt de woonruimte nog eens extra persoonlijk.
 
Natuurlijk kan je je foto’s gewoon in een lijst aan de muur hangen, maar hoe leuk is het als je die geweldige foto bij BESTECANVAS.nl op bijvoorbeeld een kussen laat afdrukken? Dan staat die foto binnenkort voor altijd op je bank te shinen: je woonkamer persoonlijk maken wordt zo wel heel erg makkelijk. Of wat dacht je van een serie mokken met op elke mok een foto van jou met één van je kinderen? Misschien nog wel specialer is een puzzel laten maken van bijvoorbeeld die unieke en romantische vakantiefoto. Ook heel leuk om cadeau te geven. 

Staat je woonkamer niet te vol? (less is more)

Veel mensen willen hun woonkamer zo gezellig mogelijk maken. En dat doen ze dan bijvoorbeeld door er heel veel leuke en persoonlijke spullen in te zetten of op te hangen. Maar veel kan ook te veel zijn. Want je hebt ook ruimte nodig om te leven. En terwijl een te drukke woonkamer ook erg op je af kan komen, brengt een rustige woonkamer juist een relaxte sfeer in huis. Maar natuurlijk is er altijd wel een mooi plekje aan de muur voor bijvoorbeeld een foto op aluminium. Over blikvangers gesproken. 

Maak een plan

Wil je een nieuwe woonkamer gaan inrichten of een bestaande woonkamer herinrichten? Maak dan een plan en bijvoorbeeld een eenvoudige tekening (een plattegrond) met de indeling van de kamer. Zo voorkom je een tegenvallend eindresultaat en dus teleurstellingen achteraf. En nu maar snel inrichten en genieten van jouw gepersonaliseerde living.   

Kortingscode:

Krijg meer dan 90% KORTING in totaal! Gebruik mijn code GEZOND10 en ontvang een EXTRA KORTING van 10% op alle bestellingen! Ga naar www.bestecanvas.nl en voer de code GEZOND10 in de winkelwagen in om je korting in te wisselen.

* Code kan meerdere keren gebruikt worden en is geldig tot 30 juni 2023

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken