LIFE Reviews

We Love The Planet deodorant

We Love the planet deodorant

Last Updated on: 13th september 2016, 11:53 am

[vc_single_image image=”6772″ img_size=”full”][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dit is me op het lijf geschreven

Een pakketje van We Love The Planet deodorant, dat is nog eens leuk! Vorige week kreeg ik een super leuk pakketje in de bus wat ook echt bij mij past! Deodorant puur op natuurlijke basis!

Ik kwam er een jaar of 10 geleden achter dat ik een allergie had opgebouwd voor cosmetica met conserveermiddelen, en dan bedoel ik de niet-natuurlijke conserveermiddelen. Op dat moment dacht ik dat het optut gedeelte van mijn leven klaar was omdat in alle cosmetica wel wat troep zit maar gelukkig brachten de natuurwinkels uitkomst. Het leven houdt dus niet op bij de gewone drogist en gelukkig komen er steeds meer merken bij die bewust bezig zijn met wat we op onze huid doen. Tenslotte is je huid je grootste orgaan en dat wordt bijna door iedereen gevoed (of vergiftigd, net hoe je er tegenaan kijkt) door cosmetica.

Nu ik mezelf op het gebied van detoxen en ontgiften ook heb bijgeschoold zie ik al meer in hoe fijn het is dat ik nu alleen nog maar natuurlijke producten gebruik. Daarom was ik ook extra in mijn sas met deze deodorant! Want een objectief stuk schrijven over een artikel die ik krijg opgestuurd waar ik zelf niet achter sta dat gaat echt niet lukken.

Het verhaal

Ik ben me eerst even gaan verdiepen in het merk “We Love The Planet” en als ik lees hoe het merk wordt omschreven op hun website is het echt een super leuk bedrijf! De fabriek waar hun producten worden gemaakt is eco-vriendelijk, wat betekend dat de fabriek helemaal zelfvoorzienend is met water- en zonne- energie. En de maaltijden van het personeel komen uit hun eigen organische groentetuin en visvijver. Het klinkt allemaal heel idyllisch en goed voor onze planeet. Dus ze doen hun naam eer aan.
 we love the planet deodorant

 

De deodorant

Nu de deodorant op zichzelf, want daar gaat het nu natuurlijk om! De deodorant zit in een klein blikje welke ook makkelijk mee te nemen is, je mag hem ook meenemen in het vliegtuig of in je festivaltas! Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en er zit geen aluminium in of andere huidbelastende en synthetische ingrediënten. De deodorant van We Love The Planet is er in vijf verschillende geuren. Voor deze test heb ik de Lovely Lavender en de Forever Fresh geprobeerd.

De ingrediënten van de deodorant zijn een combinatie van bijenwas, kokosolie, maiszetmeelpoeder en zuiveringszout. Het is een klein blikje en de winkelprijs is 11,50. Voor een deodorant lijkt het wat prijzig maar volgens de ontwikkelaars doe je er een maand of 3 mee en dan valt het toch wel weer mee. Nu kan ik dat nog niet beamen anders moest ik te lang wachten om dit bericht te posten maar mocht het niet zo zijn dan kom ik er nog op terug.

De verpakking vind ik zelf super cute! Het doet me denken aan de lipglosjes van vroeger met aardbeien en sinaasappel smaakjes 😉
Omdat voor veel mensen de ingrediënten erg belangrijk zijn heb ik daar ook even een foto van gemaakt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_single_image image=”6779″ img_size=”full”][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mijn ervaring

En nu natuurlijk mijn ervaring! Ik ben al jaren gewend aan een roller dus het idee om het uit een blikje zo met mijn handen op te smeren vond ik wel wat raar. Het leek me zomaar wat vies maar die gedachte klopt ook niet want ik doe mijn deodorant pas op na het douchen dus schoner kan niet. Het smeert heel goed uit, op het begin ruik je de geur van de deodorant goed, daarna neemt die geur af maar komt er geen zweetgeur voor in de plaats.
Normaliter gebruik ik op de dag van het ontharen van mijn oksels geen deodorant maar omdat dit er zo zacht uit ziet wilde ik het toch uittesten. Ook omdat ik kokosolie vaak gebruik als ik gevoelige plekjes heb of voor uitslag bij mijn kinderen, dus kwaad zal het niet kunnen. En het voelde juist lekker zacht na het ontharen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Omdat ik zelf veel achter de pc zit en niet te veel zweet heb ik het ook even door mijn man laten testen tijdens zijn hardloop rondje en door mijn zoon die net in de pubertijd komt. Ik wil mijn zoon van 13 nog graag (zolang het me lukt) afhouden van de Axe spuitbussen dus heb hem de Forever Fresh laten testen. En mijn beide mannen zijn ook door de snuffeltest gekomen! Een ander voordeel vind ik dat het geen witte vlekken op je kleding achter laat.
Dus de We Love The Planet is goed uit de test gekomen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Wil je het ook eens proberen dan maak je kans om een blikje in je favoriete geur te winnen!
Laat hieronder of op Facebook onder het bericht weten welke geur je zou willen winnen en wie weet ben jij de gelukkige!
De deo is eventueel hier online te bestellen.
Wil je het liever in de winkel kopen om er eerst even aan te snuffelen dan staan hier de verkooppunten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_single_image image=”6791″ img_size=”full”][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen.

Lees voor meer info mijn disclaimer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

16 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

 • hi, ik zou deze deodorant heel graag willen uitproberen! Vooral omdat ik elke dag mijn oksels scheer en de deo die ik er vervolgens op spuit niet echt heel fijn aanvoelt. Hopelijk voelt het met deze deo lekker zacht aan.
  Ik zou heel graag de Forever Fresh willen uitproberen! Lekker fris met citrus.
  Ik hoop snel iets van je te horen.

 • Ik ben al tijden op zoek naar een zo natuurlijk mogelijke en werkende deodorant. Tot nu toe heb ik nog niets gevonden dat nare geurtjes voorkomt (en me geen uitslag bezorgt).
  Ik zou graag de forever fresh proberen. Zou fijn zijn als ik eindelijk een deodorant heb gevonden doe lief is voor mijn lijf en het milieu.

 • De original orange lijkt me heerlijk fris, heb snel last van geirriteerde oksel van normale deo’s en de neutral doet het dan prima maar deze uitvoering lijkt me heerlijk

 • Wat een origineel product! je hebt me helemaal nieuwsgierig gemaakt 🙂 Ik zou daarom ook graag een kansje wagen voor de variant Mighty Mint, lijkt me heerlijk fris!

  Liefs,

  Astrid

 • Ik ben ze tegen gekomen op het beter event van amber alberda. Geen cash bij (stom stom) dus niet gekocht.. nu spijt zou graag de forever fresh willen proberen. Ook heerlijk huisparfums hebben ze.

 • Forever fresh!! Wat lijkt me dat verfrissend heerlijk!! Ik transpireer snel en veel. Ruik dus ook snel. Denk weleens dat geen enkele deo werkt. Gebruik al tijd enkel natuurlijke deo’s, maar ook daarbij ruik ik mezelf vrij snel. Wellicht moet ik maar leven met mijn zweetlucht….of zou dit dat de deo zijn die echt uitkomst voor mijn zweetlucht gaat bieden?!?! Ik probeer t graag uit!

 • Wow gaaf! Hoewel ik zelf eigenlijk nog gewoon normale deo gebruik uit een spuitbus lijkt het me wel leuk om zoiets te proberen. Wat ook een heel groot pluspunt is, is dat het natuurlijk is en dat vind ik toch altijd wel een fijner gevoel 😉 De Forever Fresh geur lijkt me heel fijn!

 • Ik zou graag de sweet serenity willen winnen! Ben altijd op zoek naar deodorant met alleen natuurlijke ingrediënten, maar moeilijk te vinden met een goede werking.

 • Ben erg benieuwd. Al een tijdje op zoek naar ‘meer natuurlijk’ en dit past perfect in het rijtje!

 • De winnaar is bekend! Het is Chloë Hubner geworden (via Facebook deed ze mee aan de winactie). Inmiddels is ze opgespoord! Allemaal bedankt voor het meedoen en ook al heb je niet gewonnen, ik zal hem zeker gaan proberen! Als mijn testers op zijn ga ik voor de sinaasappel 🙂

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl