paleo budget review
EAT Paleo Reviews

Paleo Budget review

Paleo Budget review

Paleo Budget heet het nieuwe boek van Foodie (Mitchel van Duuren). Dit beloofd weer een super interessant boek te worden en fijn dat het nu ook gaat om het budget. Je hoort maar al te vaak dat gezond eten zo duur is en daarom heeft Mitchel in dit Budget Paleo boek rekening gehouden met de kleinere portemonnee.

Om een review te kunnen schrijven heb ik alvast een preview gekregen van het Paleo Budget boek en het boek ziet er super uit.

In dit boek staan recepten die je met elk budget kan maken. Vaak worden er in andere Paleo boeken recepten gemaakt met dure vleessoorten (en vlees is over het algemeen al duur), speciale ingrediënten die moeilijk te vinden zijn of er wordt in de kookboeken niet speciaal rekening gehouden met het seizoen wat koken ook duurder maakt. In het nieuwe Paleo boek zijn deze punten meegenomen waardoor het een stuk voordeliger wordt om Paleo te koken.

In het Paleo Budget boek is heel goed rekening gehouden met een klein budget. Het boek bestaat uit 140 pagina’s met voordelige recepten. Dus geen ingredienten als bakbanaanpeder of dure meelsoorten maar ingredienten die je gewoon bij de supermarkt kan kopen.

paleo budget review

Actie voor 4 dagen!

En Mitchel zou Mitchel niet zijn om er een mooie introductie actie aan te koppelen! Naast het Paleo Budget boek krijg je ook nog 2 bonus producten!

  • boekje met 4 complete menu’s
  • boekje met 14 budget ontbijtjes

En daar geeft hij van 1 t/m 4 augustus een korting op van wel € 40,00!!!

Je kunt hier alvast een blik in het boek werpen om te kijken of het bij jou past

Kijk hier voor heel veel andere Paleo artikelen

Bewaren

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken