EAT LIFE

Workshopdag: Een heerlijke dag voor jezelf!

Samen met vijf enthousiaste vrouwelijke ondernemers ga ik op 2 september een workshopdag organiseren.
Deze dag staat helemaal in het teken van een gezonde en bewuste lifestyle.
We hebben een heel mooi programma in elkaar gezet waar jij als deelnemer centraal staat!

Wat zou je ervan vinden om na de vakantieperiode een dag mee te maken waarbij je jezelf weer lekker kan opladen.

We verdelen de deelnemers in groepen van maximaal 15 deelnemers en wisselen elkaar af bij de verschillende onderdelen. Op deze manier kan je overal aan meedoen. De workshops zijn een mooie combinatie voor binnen- en buitenkant, precies waar het omdraait bij een bewuste manier van leven.


 

Boekpresentatie

In september komt mijn eerste boek komt uit!
Het wordt dus niet alleen een gezellige workshopdag maar meteen een feestje met bubbels ter ere van de boekpresentatie.

De openbare boekpresentatie is op 7 september bij Boekhandel Stumpel in Hoorn om 20:00. Je bent van harte welkom!


Wie werken er mee

Evelina Zinger,Voedingsdeskundige

Gezond eten is geen dieet, het is een complete lifestyle!
Ontdek dat bewust eten en genieten samen kunnen gaan.
We gaan samen aan het kokkerellen en ik laat je graag zien hoe je met gezonde ingrediënten lekkere snacks kan maken. Wat dacht je van zoete snackballetjes en lekkere groene sapjes?
Met praktische en eenvoudige recepten voor lekkere snacks.
Voed je innerlijk en leer combineren en variëren.
Deze workshop wordt door mijzelf gegeven.

Petra Rijk, Imago Inspirator

Je mindset over jezelf een boost geven?
Een ander datzelfde fijne gevoel meegeven?
Voel jij je zeker genoeg over jezelf of heb je zo je twijfels? Ervaar een positieve vibe tijdens een introductie workshop van het interactieve Imago Spel.
* Voelen wie je bent
* Horen waar je kracht zit
* Bewustzijn over je imago
Door het Imago Spel krijg je nieuwe inzichten over jezelf op een luchtige ontspannen manier. Beleef, ontvang en ervaar hoe bijzonder jij bent door de ogen van een ander!
De workshop wordt gegeven door Petra van Imago Inspirator.

Corine van der Molen, Docent, Coach

Yoga voor jouw gezondheid.
Meer energie, kracht, lenigheid en rust in je hoofd?
Ben je vaak moe, lusteloos of heb je moeite met afvallen? Corine helpt je graag verder. Corine van der Molen is eigenaar van Hoorn in Balans.
Deze dag verzorgt ze een les die ze heeft samengesteld vanuit de Hatha- Vinyasa en Jnana Yoga in combinatie met oefeningen uit Pilates. Het is een zeer effectieve les waar het gehele lichaam aandacht krijgt.
Bewustwording vanuit ademhalingstechnieken, inspanning en ontspanning in een prettige balans. Enthousiast en creatief, dat zijn woorden die bij Corine passen. Kom ook kennismaken en ik weet zeker dat je de les doorbrengt met een glimlach op je gezicht.
Corine is de eigenares van Hoorn in Balans.

Masja Bijman, Trainer, Coach

Empower je Mind met Mindfulness.
Met meer aandacht en plezier werken en leven!
Zo’n 95% van wat we doen, doen we automatisch en onbewust. Met mindfulness train je je aandacht. In deze praktische workshop ga je ervaren hoe je jezelf en je mind kan trainen en voeden door middel van mindfulness. Je gaat dit ervaren door met aandacht naar je lichaam te gaan. Deze workshop wordt gegeven door Masja van Well-Bee. Zij geeft trainingen, coaching en advies op het gebied van mindfulness, talentontwikkeling en re-intergratie in opdracht van werkgevers en particulieren.
Deze hele workshopdag vindt plaats op de prachtige locatie van Masja in Westwoud.


Maak kans op een vip arrangement!

Als je je hebt ingeschreven voor deze workshopdag dan maak je ook kans op één van de acht VIP-behandelingen! Elk uur krijgen 2 deelnemers een 1 op 1 behandeling t.w.v. € 45,- bij Sandra of Bianca.


Sandra Bijl Coach, Trainer

Ontspannen tijdens een Access Bars® behandeling

Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust in je hoofd en lichaam ervaren? Reset jouw persoonlijke ‘harde schijf’, ruim negatieve emoties, gedachtes, overtuigingen en oordelen op en laat de energie, positiviteit en creativiteit weer stromen.

Access Bars heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam, geest en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid, gewicht, geld, sex, relaties, angst, verlangen, stress en zoveel meer.

Win 1 van de 4 sessies bij Sandra Bijl en ervaar rust en ruimte in je hoofd en lichaam!Bianca Sanders Reflexzonetherapeut

Herstellen van je balans met reflexzonetherapie

Ons lichaam, als boodschapper, probeert iets te vertellen door middel van klachten. Reflexzonetherapie is een fijne manier om je bewust te worden van wat aandacht vraagt en waarom dat zo is.
Elk deel van het lichaam heeft een reflexgebied elders in het lichaam. Door deze reflexgebieden of zones te behandelen door middel van druk- en massage technieken wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Hierdoor kunnen klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Win jij 1 van de 4 afspraken van Sanders Reflex dan ontvang  je een voetreflexbehandeling van 40 minuten zodat je zelf kunt ervaren wat reflexzonetherapie voor jou kan betekenen.


Meedoen of meer informatie?

Wil je ook meedoen met deze dag dan kan je je via de buttons op deze pagina aanmelden. Omdat we het klein en knus willen houden hebben we ruimte voor niet meer dan 60 personen dus wacht niet te lang!


Goodiebag

Na afloop krijg je een goed gevulde goodiebag mee naar huis met daarin mijn boek Lekker in je lijf en een aantal mooie producten waar ik zelf helemaal achter sta.
Hier alvast een voorproefje van de inhoud:

Green Juice van Superfoodie

“Moeder Natuur heeft het al uitgevonden, wij doen er alleen een zakje omheen”, zo luidt de slogan van Superfoodies en daar kan ik me geheel bij aansluiten. Superfoodies maakt het je makkelijk om bewuster te eten met gezonde kant-en-klare producten zoals de Green Juice. Roer 1 lepeltje Green Juice poeder door een glas koud water en je groene sapje is klaar.
Het bevat een unieke mix van de beste natuurlijke ingrediënten waaronder groenten, kruiden, algen en fruit. Je kunt het zien als een vervanger voor een groene smoothie of sapje.


Douchegel van Erica

De natuur is een onuitputtelijke bron voor de samenstelling van gezondheidsproducten en Erica maakt daar gebruik van. De ingrediënten waarmee Erica haar producten ontwikkelt hebben bij voorkeur een 100% duurzame, natuurlijke en biologische afkomst. Wij mogen een lekkere douchegel met limegeur aan de goodiebag toevoegen. Je kunt de producten van Erica in hun webwinkel vinden of bij 1 van hun vestigingen verspreid door het land.


Dadelreep van Nakd

Waarom zijn de repen van Nakd nu gezonder dan alle andere repen die je in de supermarkt kan vinden? De meeste zogenaamde “gezonde” snacks zitten vol met suikers, siropen en andere toevoegingen. De repen van Nakd bestaan alleen maar uit pure ingrediënten, niets meer en niets minder. Er worden geen suikers of conserveringsmiddelen toegevoegd en het resultaat is dat je voedingsstoffen binnenkrijgt die goed zijn voor zowel lichaam als geest!
Heb je genoten van deze pure reep dan kan je ze vrijwel overal kopen. Wil je wat extra voordeel dan kan je ze ook online bij Nakd zelf bestellen.


Gedroogd fruit van Lilifruit

Lilifruit is een gezond en voedzaam tussendoortje die je trek stilt en je energie geeft. Het is gemaakt van biologisch fruit en er zijn geen conserveermiddelen of suikers aan toegevoegd. De producten van Lilifruit kennen een hele andere textuur en smaakbeleving dan het hardere gedroogde fruit uit de supermarkt. Het grote verschil zit hem in het wellen. Stapje voor stapje is er lauw water toegevoegd aan de gedroogde zuidvruchten. Aan het eind van het welproces, wat wel 6 tot 12 uur kan duren, heeft de vrucht zelf het water volledig in zich opgenomen.
Die pure smaak kan je alleen maar ondervinden door het te proeven en daar krijg jij de kans voor! De zakjes met de zachte gedroogde zuidvruchten zijn ideaal om mee te nemen naar school, werk of sport. Een gezond en voedzaam tussendoortje die je trek stilt en je energie geeft!


Fruitfingers van Food2smile

Food2Smile is een bedrijf met een missie! Zoveel mogelijk mensen leren gezond te eten, drinken en bewegen. En dan met name kinderen, want daar is nog de grootste gezondheidswinst te behalen. Kinderen leren om verantwoord te snoepen is misschien nog wel het moeilijkste.
Maar dat geldt natuurlijk niet alleen voor kinderen. Heb jij ook graag iets zoets bij de hand als tussendoortje? Food2Smile verkoopt lekkere snoepjes en snackjes om je ‘guiltfree’ te laten genieten van een snack moment.Meedoen of meer informatie?

Wil je ook meedoen met deze dag dan kan je je via de buttons op deze pagina aanmelden. Omdat we het klein en knus willen houden hebben we ruimte voor niet meer dan 60 personen dus wacht niet te lang!

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken