Al eens gehoord van gummy vitamines
EAT Reviews

Al eens gehoord van gummy vitamines? Werken ze echt?

Gezondheid is een belangrijk aspect in ons leven en er zijn vele supplementen beschikbaar op de markt die ons daarbij kunnen helpen. Als je al eens gezocht hebt naar supplementen heb je het fenomeen van gummy vitamines wel eens tegengekomen.

Maar wat zijn gummy vitamines nu eigenlijk en werken ze echt? In dit artikel onderzoeken we de populariteit van gummy vitamines en hoe ze verschillen van andere supplementen in de vorm van capsules, poeders en pillen.

Gummy vitamines zijn een recente trend in de supplementen industrie. Ze zijn in feite vitamine- en mineralen supplementen die in de vorm van gummies komen, vergelijkbaar met snoepjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en bieden een aangename manier om aanvullende voedingsstoffen zoals vitamines en plantenextracten die nodig hebben om gezond te blijven in te nemen. Maar hoe effectief zijn ze eigenlijk? En wat maakt voor mij een goede gummy vitamine? Ze zijn niet allemaal dezelfde, laat ons dat duidelijk zijn.

Gummy vitamines vs capsules, poeders of pillen, hoe zijn ze anders?

Gummy vitamines zijn een recente trend in de supplementen industrieIn tegenstelling tot pillen, poeders of capsules, bevatten gummy vitamines meestal lagere doseringen en zijn ze gericht op algemene gezondheid en welzijn in plaats van op een specifiek ingrediënt. Gummies zijn aangenamer om te eten omdat ze vaak een lekkere smaak hebben en ze zijn te kauwen in plaats van door te slikken met water.

Van zodra ik zelf gummy vitamines ben beginnen gebruiken, merkte ik snel dat ik mijn supplementen minder snel vergeet, wellicht omdat ze zo lekker zijn. Daarnaast heb ik gelezen dat gummy vitamines beter worden opgenomen in het lichaam omdat ze al deels oplossen in de mond. Ik merk zeker het effect dat ze hebben, dus het fabeltje dat het dure snoepjes zijn is zeker niet waar.

Zijn alle gummy vitamines goed?

Ik heb reeds enkele verschillende merken van gummies geprobeerd, dus kan alvast enkele nadelen opnoemen ook. Sommige gummy vitamines bevatten suiker en worden gemaakt van gelatine, waardoor ze niet geschikt zijn voor diabetes patiënten en veganisten bijvoorbeeld. Bovendien kunnen ze aan de tanden blijven plakken en daardoor niet aangenaam zijn om te nemen. Ik ben tegenwoordig de Energy gummies van GIMMY aan het nemen. Ze positioneren zich als een premium gummy vitamine merk die suikervrij, vegan (dus zonder gelatine) en volledig gemaakt is van natuurlijke ingrediënten. Ik ben zeer tevreden met deze gummies, ik merk duidelijk het effect en ze bevatten geen suiker, plakken niet,… dus vind ze wel beter dan de andere gummies die ik al geprobeerd heb. Ik kan ze zeker aanraden.

Zou ik gummy vitamines aanraden?

Ja, ik vind het alvast een top alternatief voor slecht smakende poeders of grote pillen, en ik merk ook duidelijk het verschil. Ik zou niet snel meer terug naar gewone pilvormige supplementen overstappen tenzij ik een specifiek ingrediënt nodig heb.

Om je zelf de zoektocht te besparen naar echt goede gummies kan ik je alvast GIMMY aanraden, deze zijn echt top vergeleken met andere merken. Ze hebben er trouwens ook voor stress onder controle te houden, of voor concentratie of betere slaap.

Meer info: www.gimmyproducts.com

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken