EAT Recepten lunch

De Sesam komkommer salade van Oprah

Een tijdje geleden kwam ik op internet een plaatje tegen van een heerlijke salade. Samen met de volgers van Gezondblog op Facebook gingen we op zoek naar het recept. Eerst door te gokken wat er in de salade zat en uiteindelijk vonden we het recept. Het bleek een recept van Oprah te zijn.

Je kunt het recept hier vinden, maar ik heb onderaan de ingrediënten naar het Nederlands vertaald.

Ingrediënten

  • 4 komkommers
  • Zout
  • 1 Theelepel suiker
  • 100 ml. (rijst) azijn
  • 3 tenen knoflook (klein gesneden)
  • Klein theelepeltje met stukjes chilipeper
  • 1 Theelepel. sesamzaad
  • 6 Bosuitjes

Wil je ook wat gezonder eten?

Wil je ook graag wat gezonder eten, het liefst zonder snelle suikers/koolhydraten maar grijp je vaak mis in je koelkast? Download dan hier gratis onze boodschappenwijzer! Vul je voorraad kast met deze producten en je maakt het jezelf een stuk makkelijker om gezond te eten!

Hulp nodig met gezonde maaltijden te plannen?

Download gratis onze boodschappen planner en creëer voor jezelf een voorraadkast vol met gezonde keuzes!

*Je ontvangt ook maximaal 4 x per maand onze updates met gezonde   nieuwtjes en winacties en gaat akkoord met onze privacy policy. Uitschrijven kan natuurlijk altijd!

Over de auteur

Nico Oud

Ik blog over gezond eten en gezonder leven. In het dagelijks leven ben ik een Business coach en founder van Springcast Podcast Hosting met een gezin. Druk dus! Lunch en diner afspraken zijn aan de orde van de dag. Maar ook de verleiding om na een dag hard werken iets makkelijks te eten. Mijn tips passen goed bij mensen met een druk leven die geen zin hebben om de hele middag in de keuken of in de sportschool te hangen. Je kunt meer van me lezen op Nico Oud

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet