ei pocheren
EAT

Zo pocheer je een ei als een pro

Als je net als ik iedere ochtend (of vaak) start met een gekookt ei… wat heel gezond is… dan kan dat na een tijdje tegen gaan staan. Om dat wat af te wisselen pocheer ik regelmatig een ei. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Er zijn wel koffiefilter-achtige hulpmiddelen te krijgen, maar met deze tips van Jamie Oliver pocheer je een ei zoals een pro dat doet… the easy way 😉

Over de auteur

Nico Oud

Ik blog over gezond eten en gezonder leven. In het dagelijks leven ben ik een Business coach en founder van Springcast Podcast Hosting met een gezin. Druk dus! Lunch en diner afspraken zijn aan de orde van de dag. Maar ook de verleiding om na een dag hard werken iets makkelijks te eten. Mijn tips passen goed bij mensen met een druk leven die geen zin hebben om de hele middag in de keuken of in de sportschool te hangen. Je kunt meer van me lezen op Nico Oud

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet