Fatsecret review
EAT

Fatsecret review: Weet wat je eet

Fatsecret is misschien niet een hele flatteuze naam, maar de app werkt goed en is grafisch goed vormgegeven. En hoewel de makers niet Nederlands zijn, is de Nederlandse voedingsdata zeer compleet. Maar het allermooiste van deze app is dat er een complete community achter schuilt die een schat van informatie bevat. In mijn review beschrijf ik de meerwaarde van deze app.

Meer dan calorieën tellen

Fatsecret is meer dan een appje dat bijhoudt hoeveel calorieën je binnen krijgt. Het houdt ook bij uit hoeveel koolhydraten, vetten en eiwitten je voeding bestaat. En met name dat laatste onderscheid de app van de vergelijkbare apps. Daarnaast kun je ook je gewichtsverloop erin bijhouden en wordt dat met een mooi grafiekje aan je gepresenteerd.

De community

Bij toeval was ik op zoek naar de website van de app omdat ik wat instellingen aan mijn account wilde veranderen en tot mijn verbazing kwam ik op een levendige community terecht. Een community waar je veel informatie kunt vinden over tientallen diëten. Ook staat het er vol van recepten die horen bij de verschillende diëten. Zowel de Secretfat app als de community zijn aanraders. Op de website kun je zelfs zien hoe succesvol diëten zijn. Zowel qua aantal volgers als het gewichtsverlies dat de volgers hebben geregistreerd via de app.

Screenshots:

SecretfatSecretfat

Over de auteur

Nico Oud

Ik blog over gezond eten en gezonder leven. In het dagelijks leven ben ik een Business coach en founder van Springcast Podcast Hosting met een gezin. Druk dus! Lunch en diner afspraken zijn aan de orde van de dag. Maar ook de verleiding om na een dag hard werken iets makkelijks te eten. Mijn tips passen goed bij mensen met een druk leven die geen zin hebben om de hele middag in de keuken of in de sportschool te hangen. Je kunt meer van me lezen op Nico Oud

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet