Inspiratie

Kamagra: wat is het en waar gebruik je het voor?

Kamagra is een van de hulpmiddelen die je kunt inzetten om op een gewenst moment een erectie op te wekken. Het grote voordeel van Kamagra – behalve de unieke werking waar je veel plezier van zult beleven – is dat je er geen recept voor nodig hebt. Je hoeft met het probleem waar je je toch al voor geneert dus niet met lood in je schoenen naar de huisarts. En dat scheelt weer kopzorgen en frustraties. Daarnaast is Kamagra ook nog goedkoper dan het veel bekendere blauwe pilletje van Viagra.

De nuttige bestanddelen van Kamagra

Kamagra is er in verschillende soorten, maar allemaal hebben ze minimaal 100mg sildenafil. Dit is het werkzame deel dat voor het gewenste verstijvende effect zorgt. 

Net als bij veel andere hulpmiddelen is sildenafil in eerste instantie ontwikkeld voor een andere aandoening, namelijk angina oftewel: pijn op de borst. Tijdens het testen van de werking op angina ontdekte men bij de testgroep echter het bijzondere potentieel van de stof. En dat kwam – zoals je al zult begrijpen – bij een steeds groter wordende behoefte aan een goed werkend erectiemiddel prima uit! 

Het effect van Kamagra

Het concrete doel van Kamagra is dan ook jou een erectie bezorgen wanneer dat niet meer (helemaal) vanzelf gaat en op exact het moment dat je het nodig hebt. Vaak heeft het niet eens met je partner of niet opgewonden raken te maken, maar met iets meer fysieks. Maak je toch een beetje druk over het feit of er lichamelijk iets mis met je is? Dan is een afspraak met de huisarts maken misschien toch iets wat je op termijn moet doen. 

Gelukkig zijn er ook alternatieven. Zo is Kamagra er als bruistablet voor als je niet zo makkelijk de gewone Kamagra pilletjes doorslikt. Het is er in gummies als je het fijner vindt om ergens lekker op te kauwen. En oral jelly Kamagra halen doe je als een vloeibare substantie door jouw keeltje laten glijden weer prettiger aanvoelt.

Wanneer Kamagra proberen

Merk je dat je niet meer zo makkelijk of snel een erectie krijgt? Kun je wel een hulpmiddeltje gebruiken om de schwung erin te houden? Dan vraag je je waarschijnlijk al af: “waar kan ik betrouwbaar Kamagra bestellen?”

Omdat je voor dit medicijn geen officieel recept van je behandelend arts nodig hebt, hoef je niet naar de balie van jouw lokale apotheek. Je bestelt elke soort Kamagra gewoon online bij een betrouwbare partij. En dat bespaart weer tijd en geld. En die kun je dan beter besteden aan het scheppen van een uitnodigend sfeertje om jouw partner in de mood te krijgen, toch?

Over de auteur

Gezondblog Redactie

De redactie van Gezondblog plaatst dagelijks informatieve artikelen over gezonde voeding, gezond leven, mindfulness en work life balance en nog veel meer. Gezondblog bestaat al meer dan 10 jaar en is inmiddels een bekende naam in het 'online gezondheidslandsschap'. Onze redacteuren voorzien de website al jarenlang met informatie over de nieuwste trends op food en move gebied en geven hun deskundige mening.

Bekijk ook eens onze Twitter en Facebook pagina!

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl