Inspiratie LIFE

Workshopdagen 2020

Last Updated on: 5th februari 2021, 10:40 pm

Nieuw in 2020!

Wil jij meer uit jezelf halen? Heb jij ook interesse in persoonlijke ontwikkeling, behoefte aan meer energie en ben je misschien op zoek ben naar meer handvatten, tools en een goed stappenplan? Geef je dan op voor de workshop van jouw keuze!

We beginnen in januari met de workshop: De Kracht van Doelen stellen.

Kijk hier voor alle workshops.Inspirerende workshops

 

 

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl