EAT Koolhydraatarm

Koolhydraatarme maaltijden

Vis is gezond

Last Updated on: 1st december 2021, 01:25 pm

Ik heb in mijn leven al best wat diëten gevolgd en de laatste trend in dieetland zijn de diëten die zijn ontwikkeld door mensen die zelf hun ongezonde levensstijl en/of overgewicht hebben overwonnen.

Het voordeel van dit soort dieetprogramma’s is dat ze ontwikkeld zijn op basis van praktijkervaring en dat de persoon achter het dieet zich kan verplaatsen in jouw situatie. Veel laboratorium-diëten worden ontwikkeld door marketeers en chemisten die geen idee hebben wat wij (gebruikers) moeten doorstaan. Hierdoor zijn de programma’s van de ervaringsdeskundige vaak ook beter vol te houden en beter toegespitst op het dagelijks leven.

Ons eigen programma is gecreëerd door Evelina die zelf het nodige heeft ervaren met eten en diëten. Al haar kennis en ervaring heeft ze verwerkt  in complete weekmenu’s en recepten om niet alleen af te vallen maar ook super gezond te eten.

Het basisprincipe van 365 Dagen Gezond Slank

In de basis bevat het plan tips om af te vallen, diverse recepten en handige weekmenu’s. De methode die Evelina beschrijft is het meest te vergelijken met een combinatie van een Paleo- en koolhydraatarm dieet. Op zich een gouden combinatie, aangezien beide in de top 10 staan van meest effectieve diëten.

De methode werd ook door de testers ervaren als een methode die goed vol te houden is.

Garantie op werking

Wat absoluut vertrouwen wekt is het enthousiasme van de deelnemers in de Facebookgroep en de leden van het testteam. En ook dat je elke maand gewoon kan stoppen als je wilt.

Weekplannen

De 365 Dagen Gezond Slank methode bevat, in tegenstelling tot veel vergelijkbare diëten, voor elke week een weekmenu met bijhorende recepten. Dit kan een groot voordeel zijn voor de mensen die niet zitten te wachten op uitvinden van nieuwe recepten en het bedenken van een eigen menu.

De recepten

De recepten in het programma zijn veelzijdig en eenvoudig te bereiden met alledaagse ingrediënten. De recepten doorstonden de ultieme test… ze werden goedgekeurd door de rest van het gezin van onze testers. Dit maakt het makkelijker om je dieet te implementeren in je leven, omdat je dan niet iedere avond twee gerechten hoeft te bereiden.

De extra tips

Je ontvangt ook heel veel handige tips om af te vallen en op gewicht te blijven. Daar zitten altijd wel wat handige tips en motivatie bij.

Dit is echt belangrijk!

Onlangs ben ik wakker geschud en ben ik een staat van super-zelfbewustzijn geraakt. Een van de belangrijkste dingen om een doel te bereiken (maakt niet uit wat), is consistentie! Als je wilt dat een ander eetpatroon écht werkt, is het belangrijk dat je het ook consistent toepast. Als je echt graag wilt afvallen en je gezond wil voelen dan kan ik je garanderen dat dit werkt als je het écht consistent volgt. Ga het committent met jezelf aan en houd jezelf verantwoordelijk voor je eetgedrag.

Wil je ook wat gezonder eten?

Wil je ook graag wat gezonder eten, met meer variatie en het liefst zonder snelle suikers/koolhydraten maar weet je niet goed waar te beginnen? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt alle gezonde recepten!

Over de auteur

Redacteur

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

 • Ik wil even aanvullen dat ik niet beweer dat hardlopen niet werkt.

  Ik geef aan dat extra sporten, bijv. hardlopen, niet noodzakelijk is om af te vallen. Voldoende dagelijkse lichaamsbeweging kan al genoeg zijn.

  Het natuurlijk wel zo dat als je alleen gaat hardlopen in de hoop dat je gaat afvallen niet werkt. Je zult dit dan moeten doen icm gezonde voeding.

  Het back to basic afslankplan (www.backtobasicafslankplan.nl) leert je wat de juiste gezonde voeding is.

  Groet
  Carla

  • Hoi Carla, bedankt voor je toelichting. Ik zal jouw reactie toevoegen aan het artikel.

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken