detox sap
Detox EAT

Lekker fruit water

Om je fit en energiek te voelen zijn deze drankjes super lekker. Ze zien er niet alleen leuk en fris uit maar voegen ook nog wat toe. Gebruik voor de bereiding wel biologisch fruit anders doe je het goede weer teniet! Heb je geen biologische producten in huis schil de ingrediënten dan voor je het erin doet.

Voor een zomerse dag staat een grote kan met dit heerlijke water niet gek op tafel! Maar ook mee naar school of werk i.p.v een zoete limonade of frisdrank is het een goed idee. Heb je een klein koeltasje dan hou je het nog lekker koud ook!

Kijk hier voor ons programma

Sinaasappel, lime & bosvruchten

Snij een mooie plak(ken) van een sinaasappel en van een lime af en doe wat bosvruchten in een pot of kan. Vul het aan met bronwater en zet het even weg in de koelkast zodat de smaken goed kunnen intrekken.

Komkommer, gember, citroen & munt

Snij de komkommer in plakjes, pers de citroen boven de pot en voeg wat blaadjes munt toe. Rasp vervolgens de gember boven de pot of kan en vul aan met bronwater. Weer even lekker koud wegzetten en genieten maar.

Citroen, basilicum & aardbeien

Pers de citroen uit, snij de aardbeien in plakjes en scheur de blaadjes basilicum een beetje zodat de smaak beter vrij komt. Vul weer aan met bronwater en bewaar het in de koelkast.

Wil je echt even goed aan de gang met het reinigen van je lichaam dan kun je ook een detoxkuur gaan doen. Dat is niet alleen maar sapjes maar ook gezonde voeding zonder toevoegingen waardoor je je lever helemaal vrij maakt van afvalstoffen. Vind je dat te heftig klinken dan kan je een gratis proefdag aanvragen door hieronder je gegevens achter te laten! 

smoothie challenge

Benieuwd naar DETOXEN?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en krijg toegang tot een gratis Detoxdag!

  • Voorbeeld van een dagmenu met recepten
  • Recept van een detoxsmoothie

 

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken