Paleo pannenkoeken
EAT Koolhydraatarm Paleo Recepten Diner Recepten lunch Recepten ontbijt

Paleo bananen pannekoeken

Deze heerlijke Paleo pannenkoeken zitten boordevol eiwitten, waardoor ze een verzadigd gevoel geven. Met de benoemde hoeveelheden bij de ingrediënten kun je ongeveer 4-5 pannenkoeken maken. Eet je ze allemaal zelf op… wat ik zeker kan aanraden, dan krijg je het volgende binnen:

 • 357 kCal binnen
 • 13 gr. eiwitten
 • 41 gr. koolhydraten
 • 11 gr. suikers (voornamelijk door de honing)

Paleo pannenkoeken

 Ingrediënten

 • 2 Eieren
 • 1 Banaan
 • 1/2 Theelepel kaneel
 • (optioneel) Appel
 • (optioneel) 1 Theelepel Biologische honing

De bereiding

 1. Gooi de eieren, de banaan en het kaneel in een blender en maal het geheel in enkele seconde tot een vla-achtige substantie.
 2. Snij de appel in hele kleine, dunne plakjes.
 3. Smelt wat bakboter in de koekenpan en bak de pannenkoeken op middel hoog vuur gaar. Schenk eerst een beetje beslag in de pan en leg de stukjes appel er voorzichtig op.
 4. Als je de pannenkoeken aan beide kanten bruin hebt gebakken, kun je er wat biologische honing overheen schenken en smullen maar!

Bekijk hier de beste Paleo receptenboeken

Ben je op zoek naar meer inspiratie of Paleo recepten? Bekijk hier de beste Paleo boeken van dit moment.

Wil je ook wat gezonder eten?

Wil je ook graag wat gezonder eten, het liefst zonder snelle suikers/koolhydraten maar grijp je vaak mis in je koelkast? Download dan hier gratis onze boodschappenwijzer! Vul je voorraad kast met deze producten en je maakt het jezelf een stuk makkelijker om gezond te eten!

Hulp nodig met gezonde maaltijden te plannen?

Download gratis onze boodschappen planner en creëer voor jezelf een voorraadkast vol met gezonde keuzes!

*Je ontvangt ook maximaal 4 x per maand onze updates met gezonde   nieuwtjes en winacties en gaat akkoord met onze privacy policy. Uitschrijven kan natuurlijk altijd!

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken