EAT Reviews Winacties

Super energie binnen één minuut met Green Juice

Green Juice ervaring Super Foodies

Last Updated on: 20th juli 2018, 02:34 pm

Ben jij al bekend met “groene poeder sapjes”? Normaliter kies ik, afhankelijk van mijn energie level, voor een specifiek voedingssuplement of een combinatie van meerdere. Soms in de vorm van capsules, zoals de Ashwaganda, of in tabletten met bijvoorbeeld Spirulina, maar ik heb ook wel eens tarwegras of algen in poedervorm, niet echt lekker maar voor een goed doel zeg maar….

Van de Green Juice had ik al eens een proefzakje geprobeerd maar om het effect echt te voelen mocht ik van Super Foodies een grote pot van hun Green Juice testen, goed voor 1 maand gezondheid! Dus alle andere voedingssuplementen aan de kant en ik ben er klaar voor!

Wat is Green Juice?

Green Juice is een op superfoods gebaseerde groene poeder waar je heel makkelijke een drankje van maakt. Het bestaat uit 100% biologische ingrediënten waaronder kruiden, algen en groentes.

Het unieke van Green Juice is dat er een paar ingrediënten inzitten die je niet vaak tegenkomt in andere supplementen, bijvoorbeeld de Ashwagandha en Moringa.

Green Juice Super Foodies ervaring
Green Juice Super Foodies ervaring

Ashwagandha en Moringa worden al lang gebruikt in de oude Ayurvedische geneeskunde in India. Ze hebben een lange lijst van gebruiken en voordelen je zou haast een willekeurige kwaal kunnen kiezen en ze zouden daar waarschijnlijk mee kunnen helpen.

De Green Juice van Super Foodie bevat ook Matcha wat je tegenwoordig vaker tegenkomt als thee, helemaal hip en healthy.
Matcha bezit vele gezondheidsvoordelen, niet de minste daarvan is dat het kan helpen je metabolisme/stofwisseling te versnellen zonder je het gevoel te geven dat je een paar sterke espresso-shots hebt gedronken.

 

Smaak van Green Juice

De Green Juice smaakt wat “groen“, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik maak het standaard gewoon aan met wat water in een klein glas, even snel doorroeren en naar binnen klokken. Wil je de smaak wat opleuken dan kun je het door wat sap roeren of door een smoothie. Maar het is ook heel goed te combineren met een yoghurt ontbijtje waar je voor een wat zoetere smaak nog banaan en rozijnen doorheen kan doen.

Voor degene die net als ik het naatje van de kous willen weten heb ik hieronder nog even een aantal van de ingrediënten van de Green Juice op een rijtje gezet:

 • 1. Ashwaganda: Verbetert de schildklierfunctie, reguleert de hormoonhuishouding bij mannen en vrouwen, versterkt het immuunsysteem en kan helpen angsten te verminderen.
 • 2. Chlorella: reinigt de darmen en lever, versnelt de wondheling, versterkt het immuunsysteem en kan bloeddruk- en cholesterolverlagend werken
 • 3. Spirulina: maakt het bloed basisch, reinigt de darmen en lever, werkt pijnverlichtend en versterkt het immuunsysteem
 • 4. Matcha: bevordert een gezonde nachtrust, verhoogt de concentratie en versterkt het immuunsysteem
 • 5. Citroengras: heeft een schimmelremmende werking
 • 6. Kelp: bevordert een gezonde schildklierfunctie, versterkt het immuunsysteem, werkt pijnverlichtend en gaat aderverkalking tegen
 • 7. Moringa: werkt pijnverlichtend, versterkt het immuunsysteem en vermindert de symptomen bij astma
 • 8. Rozenbottel: biedt verlichting bij artrose, pijn en stijfheid, kan het cholesterolgehalte en de bloeddruk helpen verlagen en vermindert de symptomen van reumatoïde artritis
 • 9. Tarwegras: bevordert een gezonde spijsvertering en de opname van voedingsstoffen, reinigt de darmen en lever, heeft een alkaliserende en kankerremmende werking en biedt verlichting bij bloedarmoede, diabetes, kanker, eczeem, nierzwellingen en verkoudheid
 • 10. Rijsteiwit poeder: bevordert spierherstel en spieropbouw, geeft energie, vertraagt de veroudering, werkt cholesterol- en bloeddrukverlagend en bevordert de vetverbranding en gewichtsverlies
Lees hier wat er nog meer inzit en vraag eventueel het gratis e-book aan met meer inhoudelijke informatie!

Mijn ervaring

Het is mij heel goed bevallen, geen assortiment aan potjes meer op het aanrecht maar gewoon 1 schepje in de ochtend door mijn water en klaar! Het gemak is dus een groot pluspunt en het gevoel de dag meteen goed te beginnen voelt goed. De smaak is prima te doen en het geeft me het geruststellende gevoel dat ik op minder gezonde dagen ook genoeg greens binnenkrijg om niet te gaan verslappen. Voor mijn kinderen roer ik het door een sapje om het iets aantrekkelijker te maken 😉

Ik heb het nog iets tekort gebruikt om op lange termijn een mening te kunnen vormen dus na de zomer zal ik nog een update geven! Ik neem de pot ook zeker mee op vakantie om elke dag goed te beginnen.

Maak ook kans op een gratis pot Green Juice

Ik mag van Super Foodies ook nog 2 potten verloten onder de volgers van Gezondblog. De prijs is voor 2 Super Foodies vrienden, dus kun jij samen met een vriend wel wat extra energie gebruiken? Laat dan hieronder (of op Facebook) weten waarom jullie allebei wel zo’n pot willen winnen, tag je vriend of vriendin en wie weet maken wij jullie blij met wat extra energie! We maken op 6 augustus de winnaar bekend!
Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

19 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

 • Ja graag! Mijn vriendin Sandra en ik gaan nog wel eens te lang door met onze onderneming en kunnen dan zeker wel wat extra energie gebruiken. Ik hoop dat ik win!!

 • Wauw. Deze kan nu echt van pas komen.
  Momenteel ben ik even weer niet zo goed aan het eten en dat voel ik aan mijn energie.
  Ik neem al lang supplementen en wil ook weleens iets anders en meer simpel.
  Ik heb ook eens van iemand een tas echte matcha kunnen drinken en ik had zelf ook al andere geprobeerd.
  Deze matcha die ik aangeboden had gekregen was alsof ik op 1,2,3 superwoman was.
  Dus ben ik echt wel benieuwd wat dit zou doen als ik dit win.

 • Ik heb zelf een maagverkleining gehad en ben dus hard bezig om goed met met eten om te gaan. Gezond te eten en genoeg vitamines en mineralen en eiwitten binnen krijgen. Ook mijn vriendin is hard bezig om gezonder te leven. Dit zou voor ons perfect zijn.

 • Door mijn lichamelijke beperkingen (pijn aan mijn voeten en rug) en mijn energie te beperking wil ik de
  Green Juice winnen om meer energie te krijgen. De andere pot wil ik geven aan mijn partner die wat meer energie kan gebruiken.

 • Hi Eveline, mijn man heeft vorig jaar april te horen gekregen dat hij darmkanker had. Na een hele lange weg is hij na een heftige endeldarmamputatie en een stoma rijker door een diep en zwaar dal gegaan. Ik gun hem en mijzelf deze energie boost omdat wij door een hele zware periode gaan.

 • Heel graag! Nu hoogzwanger en nogal wat kilo’s aangekomen, hoewel ik al veel groene smoothies nuttig wil ik straks weer helemaal back in shape! ? Samen met mijn moeder. Omdat ze het verdiend 🙂

 • Heel graag! Door mijn drukke baan en een verhuizing naar een tijdelijke woning kan ik wel wat energie gebruiken, daarnaast sukkel ik op dit moment nogal met mijn gezondheid waardoor ik een fikse ontsteking in mijn knie heb die maar niet over wil gaan. Mijn collega Tineke heeft een zeer bewogen jaar achter de rug en zou dit ook zeer op prijs stellen.

 • Mijn man en ik kunnen zeker wel goede energie gebruiken, zowel fysiek als mentaal. Dit product lijkt ons een prima oplossing omdat het goede en gezonde ingrediënten bevat. We kijken er naar uit om deze boost te nemen.
  Nelly en Eric.

 • Samen met mijn dochter Mischa.
  Ik ook om te proberen als vervanging voor al die potjes. Dochter om wat gezonds binnen te krijgen

 • Ja graag voor mijn dochter een wedstrijd roeister en neemt altijd van die ongezonde sjotjes mee mischien moet ze dit eens proberen

 • Zou super zijn voor mijn dochter! Die heeft een afweerssysteem van een ui! Ondanks de nodige potten die we hebben staan.

 • Dat is nou eens een top-aanbod! Mijn schoonzus en ik moeten allebei onze schildklier koesteren, de een te traag, de ander te snel werkend. Nu gaan we proberen of we door deze superfood-poeder onze conditie kunnen verbeteren. Het lijkt ons tops!

 • Mijn vriend is ontzettend moe, kortademig en wil afvallen. Hij zou deze boost enorm kunnen gebruiken en ik wil ook heel graag meer energie en mezelf beter gaan voelen!

 • Ik wil heel graag winnen. Heerlijk een “duidelijk” ontbijt. Niet na hoeven denken en een gezonde start van de dag. Dit zou ik graag samen met mijn collega willen doen. Zij is de strijd aangegaan om 30 kilo af te moeten vallen. En met een goed ontbijt start je de dag goed

 • Ik heb al veel reviews gelezen over het groene poeder maar twijfel of het niet het zoveelste commercieprodukt is waarvan Je achteraf toch te hoge verwachtingen had. Ik zou het graag proberen. Samen met mijn man!

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl