EAT Reviews

TakeDaily, personaliseer je vitamine inname!

TakeDaily korting

Last Updated on: 29th april 2019, 01:58 pm

Het leven makkelijk en overzichtelijk maken, daar gaat het toch om? Heel veel mensen zijn opzoek naar eenvoudige oplossingen voor de dagelijkse dingen, niet voor niets komen er zoveel handige lifehacks via socialmedia voorbij!
Wat ik nu even onder de aandacht wil brengen is ook nog een hele gezonde lifehack! De op maat gemaakte dosering vitaminen en mineralen van TakeDaily!

TakeDaily vitamines bestellenHet is precies zoals het er staat, je krijgt een pakketje via de post waar 28 doseringen vitamines inzitten met datgene wat jij hebt aangegeven nodig te hebben.

Nu is dat laatste natuurlijk een ding op zich, want wat héb je nu echt nodig… Ik kan me voorstellen dat je overweldigd kan raken van het aanbod in vitamineland. Ik ben persoonlijk iemand van fases. Dit houdt in dat ik periodes heb van heel fanatiek mijn dagelijkse vitamines nemen, serieus en vastbesloten de goede gewoonte door te zetten. Maar …. is er een potje op, of komt er iets tussendoor zoals een vakantie of ziekte dan ben ik snel weer van het pad af.

Dat is ook een reden dat ik meerdere halve potten heb staan en er nog steeds geen goede regelmaat in heb gevonden.

Het aanbod van TakeDaily om hun systeem te testen leek me dan ook op mijn lijf geschreven! De aanvraag voor een eigen pakket begint met een test, door een aantal vragen te doorlopen over je levensstijl zoekt het computersysteem uit welke supplementen er bij je passen. Het begint met wat algemene vragen maar daarna wordt het heel specifiek en dat is goed want hoe meer informatie je van iemand hebt hoe specifieker het advies kan zijn. Onder elke vraag staat ook een korte uitleg waarom het antwoord belangrijk is (bijvoorbeeld bij de vraag over stress in het voorbeeld hieronder).

TakeDaily vitamine met kortingNadat je alles hebt ingevuld zie je meteen welke 3 supplementen ze adviseren en kun je eventueel meteen bestellen. Ben je het er niet helemaal mee eens en wil je nog wat veranderen dan kan dat ook. En twijfel je nog dan kun je ook later nog de link in je mail gebruiken om alsnog de bestelling af te maken. No pressure!

TakeDaily persoonlijk advies
TakeDaily persoonlijk advies

Bij mij kwam dit advies eruit:

– Multi Vitamin D+: met o.a Vitamine D, Vitamine A, Vitamine C, ijzer, jodium, calcium, seleen en zink voor meer energie, het behouden van sterke botten en soepele spieren en extra ondersteuning van het immuunsysteem.
– Energy Support: met meerdere B vitamines, ijzer en magnesium om om vermoeidheid tegen te gaan, meer energie te geven, een heldere geest en een normale weerstand tegen stress.
– The Dairy Portion:  met onder calcium omdat ik weinig tot gaan melkproducten neem.
Daarnaast heb ik zelf nog de Premium Omega-3 Chiazaadolie erbij gedaan.

Na 4 dagen lag het pakketje in de bus, het is net een boekje, hoe leuk! Aan de binnenkant van de “flap” staat welke vitamines erin zitten en wat het beste tijdstip is om ze in te nemen. Je kunt, als je ze mee wilt nemen, per dag een vakje losknippen of het in zijn geheel ergens in het zicht leggen. Ik heb het doosje bij mijn pc liggen omdat ik daar elke dag achter duik na mijn ontbijtje, meteen een nieuwe routine gecreëerd!

TakeDaily korting code

Kleine lettertjes?
Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Maar dat is het toch niet. Het werkt in de praktijk als volgt:

Een pakket met gepersonaliseerde vitamines en mineralen kost €9,95 en wordt elke 4 weken bij je bezorgt. Je zit nergens aan vast want je kunt het meteen weer opzeggen, wijzigen of de levertijd uitstellen (op zijn laatst 4 dagen voor de volgende levering). Het pakketje past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven, en je hoeft geen verzendkosten te betalen. En bij je eerste order krijg je 50% korting 🙂

Ben je ook benieuwd welk advies er bij jou uitkomt? Volg dan gratis de test op TakeDaily. Ik ben benieuwd of het bij jou klopt met wat je zelf al slikt of wat je zelf dacht nodig te hebben!TakeDaily 100% plantaardig

TakeDaily 100% plantaardig

Wat zit er in?
De voedingssupplementen van TakeDaily.nl zijn, met uitzondering van het visolie-supplement, omsloten door een plantaardige capsule gemaakt van cellulose (hydroxypropylmethylcellulose), afkomstig van bomen. De capsules zijn vrij van gelatine. TakeDaily kiest voor deze plantaardige capsules:

• Vrij van geur- en smaakstoffen;
• Vrij van conserveermiddelen;
• Vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten;
• Vrij van bestraling;
• Geproduceerd volgens richtlijnen ISO 9001 en GMP (Good Manufacturing Practice).

De voedingssupplementen van TakeDaily.nl zijn van hoogwaardige kwaliteit, bestaande uit zuivere ingrediënten.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl