EAT

Testteam members gezocht!

Ben jij de persoon die ik zoek?

Gezond eten zonder snelle suikers/koolhydraten en heel veel lekkere gezonde maaltijden, is dat niet wat iedereen wil? Helaas staan in de meeste kookboeken de meest vreemde ingrediënten en sta je soms uren in de keuken om een verantwoorde maaltijd in elkaar te draaien. En wie heeft daar nou tijd voor!

Ik weet dat dat anders kan!

Mijn ervaring met gezond en makkelijk eten van de afgelopen jaren heb ik allemaal uitgewerkt tot een totaal pakket met ontbijt, lunch, snack en diner recepten en de bijbehorende boodschappenlijstjes. En niet alleen de recepten maar ook een hele weekplanning, wat eet je welke dag om de afwisseling er in te houden. Een systeem om het jezelf super makkelijker te maken en ook genoeg variatie in je eten aan te brengen.

Testteam gezocht!

Ik ben al maanden bezig om checklist-1402461_1920het allemaal goed en duidelijk uit te werken met foto’s, boodschappenlijstjes en recepten en nu ben ik op zoek naar een Testteam van 50 mensen om de eerste 2 weken gratis uit te proberen! Dus…  ben jij ook op zoek naar gezond & gemak, lekkere recepten en eten zonder snelle suikers én wil je me helpen het programma nóg beter te maken door mij van feedback te voorzien?

Dan ben ik op zoek naar jou!

Hoe ziet het eruit?

Het is een programma zonder de snelle (dikmakende) koolhydraten, met heel veel variatie, niet alleen voor het diner maar ook voor je ontbijt, snacks en lunch. Recepten die je met je hele gezin kan eten!
Geen uren in de keuken, niet alle natuurwinkels afstruinen voor de juiste ingrediënten en toch lekkere maaltijden.

Is dit wat voor jou klik dan hier en wie weet zit jij in mijn Testteam!

Bewaren[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Lifestyle Changing Program

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Club Gezondblog

DIRECT TOEGANG

Tot alle gratis producten van Club Gezondblog!

VIP Club Gezondblog

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet