Dieet ervaringen EAT Reviews

Gratis Smart Bracelet

Even een kort berichtje over een gaaf hebbedingetje!

Naar aanleiding van de Shakeplus review van vorige maand mag ik van Shakeplus een leuke actie delen.
Bij aankoop van 2 potten Shakeplus ontvang je namelijk een hele gave Smart Bracelet!

Met een Smart Bracelet is een armband/horloge met vele leuke extra’s. Hij berekent je dagelijkse verbranding van calorieën, hoeveel je beweegt (stappen, kilometers etc), analyseert je slaap en waarschuwt je als je meer moet bewegen of drinken! Oftewel een extra reminder om je goede voornemens niet te vergeten 😉

Wees er wel snel bij want het is een op=op actie!

Je kan hier naar de site toe om gebruik te maken van deze actie.

 

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken