Reviews Winacties

Winactie Superjuicer Slowjuicer

Last Updated on: 4th januari 2017, 11:55 am

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

De ultieme test!

Tijdens het Margriet Winter Festival heb ik de hele week slowjuice workshops gegeven met de slowjuicers van het merk SuperJuicer.
De eigenaars van dit nieuwe merk zijn helemaal gek van sapjes maken. Omdat een beetje een goede slowjuicer een flinke investering is hebben zij zelf een kwalitatieve en betaalbare slowjuicer geïmporteerd. Zelf maak ik al 2 jaar sapjes met een soort gelijke machine en ik stond verbaasd over de power van het apparaat.  Ik maak zelf al ruim 2 jaar sapjes met een slowjuicer van een ander (duurder) merk en ik kon geen significant verschil bemerken. En eerlijk gezegd krijg je bij deze slowjuicer nog meer dan bij een standaard merk in de winkel. Mede omdat er geen winkel tussen zit en het direct vanuit de groothandel verkocht wordt kunnen ze de prijzen laag houden.

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”11479″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De slowjuicer van Super Juicer is inclusief een accessoire set twv € 92,50!

De accessoire set bestaat uit een fijne (voor sapjes) een grove (voor smoothies) en een dichte (voor ijs) zeef.
Een tofuset en een pulpzeef om zelf je plantaardige melk te maken.
En nog een schoonmaakset en een sapstop.

Daarnaast krijg je er nog een receptenboekje bij met voor alle verschillende zeven aparte recepten.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”11475″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”11480″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wil jij winnen?

Laat het hieronder weten en volg de Facebook of instagram pagina van SuperJuicer en wie weet kan ik jou blij maken met deze gave slowjuicer!
We maken 16 januari de winnaar bekend!

Ben je niet zo van de win acties en wil je deze slowjuicer zelf aanschaffen bij SuperJuicer dan heb ik nog een leuke kortingscode voor je geregeld!
Vul GEZONDBLOG10 in en je krijgt 10% korting! De code is geldig tot 31-01-2017.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

57 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

 • Sinds een jaar vanwege gezondheidsproblemen mijn leefstijl compleet aangepast. Alleen nog geen slowjuicer in huis dus ik maak graag kans op de Superjuicer om mijn gezonde levensstijl te verdiepen in 2017. Bedankt voor het delen van je wetenswaardigheden met betrekking tot gezondheid op je blog Evelina.

 • Al een hele tijd overweeg ik een slowjuicer te kopen vanwege de gezondheidsvoordelen, maar het is er nog niet van gekomen.
  Er 1 winnen zou super zijn.

 • Wat een geweldige actie! Ik doe heel graag mee, ik maak mijn sapjes nu met een blender en ik ben hier al tijden erg benieuwd naar en ik lees er alleen maar goede dingen over 🙂

 • Ik ben er klaar voor, met een versleten knie mezelf ingeschreven om 2-1-2017 onder begeleiding te gaan starten met sporten! Ook mijn koolhydraat arm eten weer goed oppakken en daar zou deze Juicer een welkome afwisseling bij zijn. Yep ik investeer en kies voor mezelf in 2017!

 • Wat een gave actie! Ik zou heel graag een slowjuicer willen winnen voor mij en ons gezin! Laten we van 2017 een nog gezonder jaar maken!

 • Ook al maak ik alle groenten altijd zelf fijn (kost wel veel tijd, maar blijf wel in beweging) is het toch handig om een slowjuicer te hebben. Ben al een tijdje op zoek naar een geschikte. Dit “kadootje” zou natuurlijk voor mij een geschikt moment zijn om er daadwerkelijk mee te beginnen!

 • Hallo Eveline,

  De superjuicer zo ik super graag willen winnen.
  Ik heb deze ook bij je getest en vond het een geweldig apparaat.
  Mijn partner heb ik nog niet kunnen overhalen maar als ik hem nou win, kan hij het zelf echt ervaren en zelf testen.
  Dat zou echt geweldig zijn. I love it and he will do too 😀

 • Deze slowjuicer zou een zeer welkome aanwinst in mijn keuken.
  Sinds ik krachttraining doe, gaat mijn gezondheid met kleine stapjes vooruit en ik denk dat het elke dag maken van gezonde sapjes mij nog veel verder gaat brengen.
  Dus……..hij is zeer welkom ?

 • Ik wil graag de slowjuicer winnen, super gave aanvulling in mijn keukenassortiment!

 • Wat zou ik graag de huiver willen winnen! 16 januari is mijn 40e verjaardag, ik weet wel een cadeau ?

 • Ik wil deze heel graag winnen.
  Mijn kinderen zijn er druk mee bezig ik heb nu een blender,
  Die doet het niet goed meer. En wordt veel gebruikt binnen ons gezin.
  Zou het heel graag willen winnen ???

 • ik ga vanaf 2 januari met mijn nieuwe levensstijl beginnen en kan daar heel goed de hulp van deze slowjuicer bij gebruiken, dus ja , ik zou hem heel graag winnen.

 • Ik zou ‘m supergraag willen winnen om eindelijk eens een begin te maken aan mn voornemen meer te juicen!
  Lijkt me vooral ideaal om ook op mijn werk gezond te eten.

 • We zijn ingeschreven voor Joe Cross’ five day juice challenge nadat ik zijn film zag en naast onze gezondere levensstijl willen we proberen om af en toe een juice kuur te volgen. Deze juicer zou dus uitermate van pas komen om ons tere lichaam nog beter te beschermen tegen allerlei bewerkte voeding.
  Alvast aan iedereen hier een héél gezond 2017 toegewenst

 • Wauw. Wat een geweldige actie. Een half jaar geleden maakte ik ook regelmatig sapjes en dat beviel me heel goed. Maar van de ieniemienie juicer gingen de O-ringen kapot en dat was het dan. En ik wil zo graag (nog) gezonder eten en eindelijk die overtollige kilo’s kwijt.
  En natuurlijk voor de rest van het gezin die veel te weinig groente en fruit eten. Met de slowjuicer lukt dat vast wel.
  Voor mijn verjaardag vraag ik al een airfryer, dus als ik de slowjuicer cadeau zou krijgen zou echt te gek zijn.

 • Nou en of ik dat wil. Een juicer (trouwens blender ook nog) staat heel hoog op mijn wensenlijstje.

 • Wauw wauw wauw wat een knaller van een actie Evelina!
  Ik wil al zo lang graag een slowjuicer en lekker mn eigen gezonde sapjes en notenmelk maken, maar helaas heeft mn budgetje dit nog niet toegelaten. Ik grijp deze kans dus met beide handjes aan…fingers crossed

 • Dat zou SUPER zijn. Naast een blender ook een slowjuicer. Nóg gezonder bezig. Nóg meer kunnen.maken en NIETS te hoeven weggooien.
  Dat zou GEWELDIG zijn. Voor mij EN mij gezondheid.
  Dus héél graag Evelina

  Groet, Yvon

 • Wat een mooi gebaar zo in het nieuwe jaar.
  Zou graag een slowjuicer willen winnen.
  Dus wie weet. Ik wacht af.

 • Ik wil ook graag met de recepten aan de slag voor de detox en met de superJuice uiteraard.

 • Wij zijn al n tijdje bezig om onze leefstijl te veranderen omdat mijn man ziek is. Geen suiker meer en paleo. N slowjuicer zou daar mooi bijpassen 🙂

 • Joehoe wat een gave winactie! Ik zou heel graag de slowjuicer willen winnen omdat ik onlangs mijn leefstijl heb veranderd in een heel gezonde leefstijl. Alleen ontbreekt de slowjuicer nog…Jullie zouden me heel erg blij maken wanneer ik deze win!

 • Hoi Evelina,
  met veel enthousiasme heb ik tijdens de Margriet Winter Fair de Sap-workshop bij jou gevolgd samen met mijn zus Jacqueline. Ik heb er nog een leuke foto samen met jou aan over gehouden. Verder heeft het mij zeker aan het denken gezet! Mijn goede voornemen is – net als zovelen – gezonder gaan eten en daarmee afvallen. Pfff…het wordt een hele klus, maar ik ga ervoor. Met deze gave slowjuicer van Superjuicer gaat dat wel lukken. Ik weet tenslotte hoe deze werkt, haha! Ik zet de voordeur alvast open, want hij is meer dan welkom!
  Lieve groetjes uit Oldenzaal!

 • Graag zou ik de slowjuicer willen winnen. Het lijkt mij heerlijk om gezonde smoothies en sapjes te kunnen maken zonder te veel gezonde vitaminen te verspillen. Eva bedankt voor deze leuke acties. Ik wacht in spanning af 😉

 • ik doe graag mee om straks de heerlijkste sapjes te maken voor onze tweeling Lucas & Eva die daar dol op zijn 😀 en daarvoor heb ik alles uit de kast getrokken 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: lindaenbjorn (volg en gedeeld)

  groetjes Linda

 • Mmmmm ga ik het dan toch doen? Ik weet het niet zo goed met voornemens, hoor. Misschien ben ik er bang voor, want ze mislukken vaak toch…
  Maar met zo’n gave prijs in het vooruitzicht is het wellicht een goede stap om mijn voornemen op te schrijven.
  Wat ik wil doen is in het nieuwe jaar echt gezonder te gaan eten. Ik heb honderdmiljoen ideeën wat en hoe maar het komt er allemaal niet zo goed uit. Ik merk dat ik graag wil dat het snel en makkelijk gaat… veel recepten mislukken. Goed werkmateriaal zou zeker helpen. Daarom doe ik heeeeeeeeel graag mee met deze toffe actie om de slowjuicer te mogen winnen!!
  Ik wens je een heel gelukkig en gezond 2017 met hopelijk nog veel handige tips waardoor ik steeds weer gemotiveerd wordt om mijn best te doen voor een gezonde levensstijl… ga zo door; ik ben FAN
  hoor! Liefs van Saskia

 • Geweldig leuke actie, ik volg Superjuicer al een tijdje via Fb 🙂 Ik waag graag een kansje, vooral omdat mijn dochter eindelijk weet wat ze wil worden (dietiste) en nu al hard bezig is om zich te verdiepen in gezonde voeding en drinken. De superjuicer zou echt geweldig leuk zijn, kan ze alvast lekker aan de slag gaan en haar vriendinnen kennis laten maken met gezonde drankjes

 • Wow 2017is al weer begonnen, en zo iets gaafs heb ik nog nooit gewonnen. al zijn we gezond en hebben we dus eigelijk niets te klagen, toch kom ik hier snel een gokje wagen. Ik wens het beste voor iedereen, en deel deze super actie meteen . Want dit is te gek ik ben fan, en hoop dat ik deze keer voor mijn schatje de gelukkige ben.
  afvallen, gezond leven , ahhh met deze slowjucer gaan we het vast beleven

 • Ik zou die gave slowjuicer heel graag winnen om mijn goede voornemens voor 2017 nog beter in de praktijk te kunnen brengen!
  Natuurlijk like ik SuperJuicer.nl op FB.
  Nu maar duimen…..
  Gelukkig nieuwjaar en groeten, Grete Karina

 • Graag zou ik mee willen dingen in de winter van de SlowJuicer, aangezien ik smooties maken als mijn leefstijl zie. Ik ben heel benieuwd ??

 • Wauw wat is dit prachtig! Ik ben helemaal verliefd op het design van dit apparaat en heb er al heel veel leuke dingen over gelezen en gehoord. Vorige week kreeg ik met kerst zelfs een heerlijk sapje uit de superjuicer bij een vriendin! Ik was verkocht en nu zie ik deze actie en denk ik ? wat een kans! Ik volg de pagina en ben gek op heerlijk in de keuken staan en bezig zijn met gezonde voeding. Zoiets heb ik nog niet en het lijkt mij zo leuk om allerlei soorten verschillende smaken met elkaar te kunnen mengen in een handomdraai! Als dit in mijn keuken mag staan ben ik echt ontzettend blij en dan is de volgende kerst zeker bij mij haha maar vast al eerder! Groetjes Roos

 • Heel erg graag een kansje om zo toch wat extra vitamientjes binnen te krijgen deze winterperiode! <3 Volg je ook op FB

 • Wauw, wat een geweldige prijs!
  Wij hebben een blender (blunder..) gekocht die niet aan de verwachtingen voldoet;
  Dankzij het langzame ‘persen’ blijven er met de slowjuicer veel meer vitamines en mineralen behouden en kan ik mijn gezin heerlijk gezonde sapjes voorzetten!
  Ook zo fijn om zelf plantaardige melk te kunnen maken, omdat ik geen zuivel verdraag..
  Ik zou deze ‘wondermachine’ graag willen winnen!

 • Ik zou heeeeel graag de slowjuicer willen winnen, maakt het 1 stapje makkelijker in deze nieuwe leefstijl, die voor mij totaal onbekend is. Ik vind het moeilijk om te zien waar je kunt beginnen en met smoothies maken, is dan vast een start gemaakt! Zou super zijn!

 • Wat ziet dat er geweldig uit! En nog gezond ook! Die wil ik wel winnen natuurlijk ?

 • Bedankt voor de leuke aktie. Om de kilotjes van de feestdagen er weer af te krijgen zou ik heel graag de slowjuicer willen winnen.

 • Heel tijdje geleden al een workshop gehad van Echt Evelina en sindsdien heb ik vaak gedacht aan de slowjuicer.. Budgetwise kom ik niet verder dan een staafmixer maar daar probeer ik dan nu al de recepten te maken die ik met de workshop heb geproeft. Dokter Juice vond ik toen zo lekker maar thuis is hij nog niet goed gelukt. Slowjuicer winnen zou dus geweldig zijn <3

 • Wow, wat een mooie actie! Die Superjuicer zou ik natuurlijk ook wel heel erg graag willen winnen :-). Niet alleen voor het maken van heerlijke sapjes, maar ook voor amandelmelk etc.

 • Ik zou hem graag willen winnen. Lijkt me handig in gebruik en toont mooi op mijn aanrecht.

  Gr Geke de Vries

 • Wat zou ik mijn dochter graag blij maken met deze mooie prijs. Ze wil zo graag een slowjuicer alleen is het voor haar te prijzig. Ik doe graag mee. Mvg Minie

 • Wauw dat zou echt super goed van pas komen voor gezonde shakes en smoothies! Ben 10 kilo afgevallen de laatste maanden maar het in stand houden valt niet mee.. De SlowJuicer staat daarom al een tijd op mijn verlanglijstje voor een extra stok achter de deur! Fingerscrossed!

 • Momenteel heel erg slecht in mijn vel en daardoor ook thuis en in het medische circuit terecht gekomen.
  Daar ik mijn leven radicaal wil omgooien om vooral gezonder, fitter en slanker te worden, heb ik me aangemeld voor dit boek. Alleen een juicer heb ik niet dus zal met een staafmixer aan de gang moeten.
  Graag zou ik meedoen om een juicer te winnen. Vriendelijke groeten van Sandra.

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl