Dieet ervaringen EAT Eiwit dieet Koolhydraatarm Reviews Winacties

Shakes en gezondheid (+ winactie!)

winactie shakeplus

Last Updated on: 21st januari 2022, 03:23 pm

Regelmatig krijg ik de vraag hoe ik over maaltijdshakes denk en welke ik dan eventueel zou adviseren. Ik heb eerder op Gezondblog een uitgebreide blog geschreven over mijn ervaring en mijn beweegredenen om af en toe af te wijken naar shakes in plaats van alleen maar verse smoothies en sapjes en waarom ik dan kies voor de shake van Shake Plus (win en kortingsactie onderaan de pagina).

Ik zal daarom niet in herhaling vallen maar wil even een paar pluspunten eruit halen voor degene die geen zin hebben om veel te lezen:

 • Shakeplus is geheel natuurlijk, zonder kleur-, geur- en smaakstoffen. En dit heb ik zelf nog niet eerder gezien bij een maaltijdvervanger.
 • Het is daarnaast alleen gezoet met de natuurlijke zoetstof stevia.
 • Shakeplus bevat de helft van je dagelijkse vitamines!
 • Je krijgt gratis gezellige coaching/begeleiding via de mail
 • Ze geven gezonde adviezen qua gebruik (max 2 maaltijden vervangen door een shake)
 • Het is een echte volwaardige maaltijdvervanger volgens de wettelijke bepalingen.

Ik gebruik zelf maaltijdshakes als ik snel en makkelijk iets mee moet nemen voor onderweg. Vooral nu je niet zo makkelijk ergens iets kunt gaan eten is het helemaal ideaal. Om het wat op te leuken en het echt te kunnen “eten” ipv van drinken vul ik mijn shake meestal aan met een paar lepels havermout en wat blauwe bessen.

winactie shakeplus
Eigen Shakeplus “recept”

Voor onderweg vul ik dan 1 beker met plantaardige “melk” en bevroren blauwe bessen (of ander bevroren fruit). Dit houdt meteen de drank lekker koel. In een andere bakje meng ik alvast de Shakeplus met de havermout en chiazaad.
Op het moment dat ik bijna wil gaan eten meng ik beide en schud het een paar keer goed door. Ik hou van extra dik dus ik wacht nog zeker 10 minuten om het op te eten. Op dat moment kan ik het gewoon naar binnen lepelen.
Het ziet er misschien niet zo lekker uit maar ik kan er echt van genieten! Gezond, voedzaam en snel. Voor mij wint de Shakeplus het van een makkelijke hap bij een tankstation!

Ik kies meestal voor ongezoete kokos/rijst drank. Je kunt natuurlijk alle soorten (plantaardige)melk gebruiken maar ik ben geen fan van melkproducten en ik kies speciaal deze omdat er weinig koolhydraten in zitten.

Deze shakes zijn overigens niet alleen om wat kilo’s kwijt te raken maar ook om juist op een snelle manier wat extra’s binnen te krijgen. Denk dat aan herstel bij ziekte en “gewoon” eten nog niet te verdragen of als je heel zwaar traint en wat extra’s voor of na het trainen nodig hebt.

Nu bestellen met 20% korting!

Ik kreeg net het bericht van Shakeplus dat ze een extra kortingsactie hebben lopen van 20% op het hele assortiment met code FEESTDAGEN20. De actie loopt tot 5 januari 2021 je kunt via deze link eventueel nog bestellen.

winactie shakeplus
Winactie Shakeplus

Én daarnaast mag ik 3 gratis proefpakketten twv €16.95 met alle smaken shakes, repen, soep en knabbelmix verloten onder mijn volgers! Mocht je de producten van Shakeplus nog niet kennen dan is dit een mooie kans! Laat hieronder weten of je mee wilt loten. Ben je uitgeloot dan neem ik contact met je op voor je adresgegevens en komt het pakketje jouw kant op 🙂

 

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

26 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

 • Hoi Evelina,

  De producten van ShakePlus zijn mij niet bekend, maar ik ben nieuwgierig geworden. Graag loot ik dan ook mee voor het proefpakket.

  Fijne dagen!

 • Hi Evelina,

  Ik doe graag mee met de winactie voor het proefpakket van Shake plus.
  Ik ken het product nog niet en ben heel nieuwsgierig naar de smaken en voedzaamheid.
  Hopelijk hiermee de extra Corona kilo’s er weer af krijgen.

  Lieve groet van Monique Hoekstra

 • Hi! Ik Ben heel erg nieuwsgierig naar de smaken! Ik loot daarom graag mee voor het proefpakket. Dan kan ik proeven en daarna mijn favorieten bestellen! ?❤️

 • Ik loot graag mee?Wil graag afvallen en zou dit graag eens willen proberen om te kijken of dit wat voor mij is

 • Loot graag mee. Deze Shakes ken ik nog niet. Fijn dat er geen suikers zijn toegevoegd.

 • repen in een shake, rasp mijn pure heetopdetong repen weleens over yoghurt of vruchten maar dit lijkt mijn een verrassende ervaring dus ja doe graag mee met de loting en op een best en voor beter 21 !

 • Ik loot ook graag mee. Nu je kookboek geleend van de bieb. Wat een heerlijke recepten.

 • Ik ben heel benieuwd naar deze wijze van lunchen. Zou dit graag willen proberen.

 • Ik doe graag mee, ik denk dat dit wel eens mijn fijne manier van afvallen kan worden.
  Uw blpg helpt mij trouwens heel erg met tios en motivatie! Bedankt.

 • Hoi Evelina,

  Wat een leuke acties!

  De producten van ShakePlus ken ik (nog) niet. Ik er wel nieuwsgierig naar en loot graag mee voor het proefpakket. Herstellende van corona is dit misschien een goede manier om extra voedingsstoffen binnen te krijgen .

  Groetjes Esther

 • Hallo Evelina, leuk om weer een nieuwsbrief te ontvangen van je. En nog wel één met een actie eraan gekoppeld. Ik ken de producten van Shake Plus nog niet, maar hou me aanbevolen voor een gratis proefpakket!?

  Groetjes, Tanja

 • Beste wensen allemaal. Ik zou graag mee willen loten. Vind het kopen vaak lastig omdat je meestal niet kunt uitproberen of de smaak en textuur met mij matchen. Dank he wel voor deze kans.

 • Ik word hier wel nieuwsgierig van en kan wel een boost gebruiken. Mooie afwisseling in de intermitted living, fijn om de challenge mee te doen.

 • Yes. Toevallig op jou site uitgekomen om weer te gaan starten met kha arm / keto te gaan eten gecombineerd met If. Morgen ga ik starten. Dus zou mooi zijn om deze nieuwe shakes te winnen en dit mee te nemen in mijn lifestyle ??????

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl