Detox EAT

Vele wegen leiden naar Rome!

Last Updated on: 20th januari 2020, 02:19 pm

Januari is voor vele echt een moment om weer een schone start te maken. De kerstboom eruit, alle restanten van de overvloedige maaltijden in de prullenbak en de koelkast weer vullen met veel vers in frisse kleuren. Dat alleen kan al genoeg zijn om je weer fris en fruitig te voelen maar soms is fijn om wat extra handvatten te hebben.

Qua extra ondersteuning zijn er mega veel mogelijkheden. Je kunt er zelf een vakantie van maken met een zogenoemde detoxreis. Nu heb ik dat zelf nog nooit ondergaan maar er zijn wel wat andere methodes waar ik zelf ook mee heb gewerkt. Allemaal met hun eigen unieke werkwijze, van alles zelf inkopen en klaarmaken tot alles in 1 box thuis geleverd krijgen. Net wat bij jou past.

Detoxen met smoothies en soepen

Club gezondblog detoxDit is een 14 daags programma wat je kunt vinden in Club Gezondblog (7,95 p mnd, maandelijks opzegbaar). Het begint met 7 dagen vol gezonde voeding waarin je langzaam je lichaam laat wennen aan puur eten zonder toegevoegde suikers, pakjes en zakjes en alcohol. Dan ben je toe aan de 3 dagen waarin je alleen maar vloeibaar “eet”. Je maaltijden bestaan uit soepen en smoothies, je zult geen honger hebben maar je darmen krijgen even rust en je vetverbranding wordt gestimuleerd. Na deze 3 vloeibare dagen ga je weer terug naar de gezonde voeding van het begin.

Buiten de 3 vloeibare dagen om zijn de recepten voor het diner ook te volgen voor eventuele andere gezinsleden. Je hoeft er ook niet speciaal vrij voor te nemen, het vergt alleen iets meer voorbereiding voor lunch en tussendoortjes.

Dit programma staat helemaal voor je uitgeschreven in de online omgeving, met de boodschappenlijstjes erbij, maar je moet het nog wel zelf maken. 

Maaltijdvervangers

Shakeplus actie

Vind je dat wat te veel “gedoe” dan kun je er ook voor kiezen om 1 of 2 maaltijden tijdelijk te vervangen door een shake of andere maaltijdvervanger. Normaliter ben ik daar niet zo van maar het merk Shakeplus is voor mij een positieve uitzondering. Ik heb er hier al eerder over geschreven. Deze manier vraagt heel weinig van je, het zorgt er zelfs voor dat je minder tijd kwijt bent aan je maaltijden bereiden. Nadeel is wel dat het wat saai kan zijn en ongezellig omdat je niet met anderen kan mee-eten.

Nog even leuk: ze hebben nu nog een nieuwjaarsactie lopen tot en met 7 januari van 20% korting. Wil je daar gebruik van maken gebruik dan deze link en vul bij het afrekenen de kortingscode GELUKKIG2020 in.

1 dag reinigen met Q-start

Vegaqura Q-start review

Hou je van makkelijk en snel dan is de Q-start van Vegaqura vast iets voor jou! Deze heb ik afgelopen najaar zelf getest, je kunt hier mijn ervaring lezen. In het kort houdt het in dat je 1 dag bezig bent met de inhoud van de box die je netjes thuis krijgt bezorgd.

Deze dag staat helemaal in het teken van jouw darmen. Plan deze dag wel goed in want het houdt je best bezig. Je neemt verdeelt over de dag 10 enzymen drankjes in aangevuld met vezels en probiotica. Na 1 dag voel je je meteen heel anders. Je darmen krijgen op deze zachte manier een complete reiniging. Vergelijk het met een intensieve darmspoeling maar dan door wat in te nemen ipv aan de machine.

Als je hier je box besteld krijg je 10% korting met de code GEZONDBLOG.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl