LIFE

Dit waren ons populairste berichten in 2014

dieet feestdagen

Last Updated on: 2nd februari 2021, 11:54 am

Het was een bewogen jaar voor Gezondblog! We gingen van 1 volger op Facebook naar bijna 11.000 en jullie lazen massaal onze artikelen en deelden deze met jullie vrienden en familie. Duizenden mensen/volgers  schreven zich in op onze wekelijkse nieuwsbrief en volgden ons op andere social media, zoals Pinterest. We hopen dat we jullie volgend jaar weer mogen inspireren met interessante artikelen en lekkere recepten.

Ook hoop ik dat we volgend jaar meer bloggers mogen verwelkomen op Gezondblog. Volgers die hun ervaringen willen delen, maar ook inzichten van andere bloggers. Ken je mensen die bloggen over gezondheid? Lijkt het jou leuk om jouw ervaring te delen met onze andere volgers? Stuur ons dan een berichtje op redactie@gezondblog.nl

Dit waren onze populairste artikelen in 2014

1. Hoe eiwittenshakes me helpen afvallen

Met stipt op nummer 1! Het artikel werd massaal op Facebook gedeeld en tot op de dag van vandaag bezoeken tientallen mensen dagelijks dit artikel. Het artikel is zo populair omdat steeds meer mensen zoeken naar een manier om van die overtollige kilootjes af te komen. Eiwittenshakes helpen daar goed bij en mensen zijn op zoek naam ervaringen met deze methode.

Lees hoe eiwitten me helpen afvallen >>

2. Gebruik jij wel de juiste eiwitten?

Een goede opvolger is het artikel waarin we de verschillende soorten eiwitten opsommen. Er heerst veel onduidelijkheid over welke eiwitten wel goed zijn en welke niet. Maar ook welke eiwitten je, voor welk doel inzet.

Lees hier of jij wel de juiste eiwitten gebruikt >>

3. Mijn geheim om snel af te vallen en gezond te blijven

Steeds meer mensen zoeken naar een manier om snel af te vallen, zonder dat het schadelijk is voor hun gezondheid. Ik gebruik daarom een tweetrapsyssteem, waarbij je in de eerste fase voor inzet op snel afvallen en de tweede fase op een gezonder eetpatroon.

Lees hier wat mijn geheim is om snel af te vallen en gezond te blijven >>

4. De 6 grootste leugens over gezonde voeding

Steeds meer mensen beginnen te beseffen hoe de voedingsindustrie ons bij de neus neemt en verschrikkelijke ingrediënten in onze voeding verwerkt. Allemaal met een doel… meer winst maken. Ze gebruiken schoonmaakmiddel, Chinees haar en zelfs bevergeil!! Het zal vast hebben bijgedragen aan de populariteit van dit artikel.

Lees hier over de 6 grootste leugens over gezonde voeding >>

5. Help! Ik val niet meer af

Het is een veel voorkomend probleem. Mensen die niet meer afvallen, terwijl ze erg hun best doen. Er zijn een aantal oorzaken voor dat fenomeen, welke in het artikel worden beschreven. Mensen deelden het massaal met familie en vrienden. Niets zo frustrerend als je best doen en geen resultaat zien.

Lees hier hoe je het afvallen weer op gang kunt brengen als je niet meer afvalt >>

Twee dossiers over Paleo en Koolhydraatarm eten

Naast ‘gewone’ artikelen hebben we ook twee dossiers uitgewerkt over de twee belangrijkste diëten van dit moment. Samen kregen deze twee dossiers meer bezoekers dan de hele top 5!! Daarom ook zeker een aanrader om deze bezoeken als je dat nog niet hebt gedaan.

  1. Koolhydraatarm dieet
  2. Het Paleo dieet

Ik wens jullie een heel gelukkig, succesvol en gezond 2015 toe!

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl