EAT Winacties

Leuk cadeautje!

Ik ben gek op cadeautjes, vooral als ze goed passen bij een gezonde lifestyle en ik het kan delen!
Bij Shakeplus weten ze daar goed op in te spelen ūüôā

Op dit moment is een leuke actie* bij¬†Shakeplus!¬†We schreven¬†hier¬†en¬†hier¬†al vaker over onze persoonlijke ervaringen met Shakeplus. Shakeplus is een¬†maaltijdshake op natuurlijke basis van hoogwaardige eiwitten, plantaardige vezels en essenti√ęle vetzuren. Lekker puur en natuurlijk van smaak, zonder kunstmatige geur-, kleur-, smaak- of zoetstoffen. Ze smaken ook minder zoet dan de standaard shakes.

Als je 2 of meer potten Shakeplus bestelt krijg je een blender to go twv 22,50 cadeau (voor 7 september 2017). Ik heb hem zelf net getest en hij is super handig. Je maakt in een handomdraai een smoothie voor 1 persoon. Ik werk zelf vaak thuis maar hij lijkt me ook fijn om op je werk te zetten. Dan neem je alleen de beker mee naar huis om schoon te maken en opnieuw te vullen met vers fruit en groente. Op je werk draai je hem op het apparaat, zet hem even aan en je hebt een verse smoothie.

Voor meer informatie over de actie kijk je op www.shakeplus.nl.

Persoonlijk vind ik een gezond eetpatroon met veel groentes, salades en andere pure voeding de beste keuze voor een maaltijd maar vind je er niet altijd tijd voor om bijvoorbeeld je lunch goed voor te bereiden dan kan je het ook combineren met een gezonde shake. Wil je weten op welke manier ik shakes zo nu en dan inplan op de dagen dat ik niet zo flexibel ben dan kan je dat hier terug lezen.

P.S. Shakeplus rekent géén verzendkosten en levert direct al de volgende dag. Misschien ook iets voor jou?

* ik krijg net door dat al 50% van de blenders is weggegeven dus als je ook nog gebruik wilt maken van de actie dan moet je snel zijn!

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‚Äėlifestyle‚Äô met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken